Păreri subiective despre fiecare participant din „Fabrica de staruri 3”!

Fabrica de staruri 3 a început pe 17.03.2012. Participanții au cîntat live cîte o piesă fiecare.
Conform prestației fiecărui participant mi-am făcut niște păreri personale care urmează să vi le prezint:

01.Participanta cu numărul 01, Doina Ianculescu a fost cea care a spart gheața și s-au văzut clar emoțiile. Cu toate astea, s-a descurcat binișor. Are voce bună și prestație scenică.
02.Participantul cu numărul 02, Alex Mataev are un contact cu publicul impresionant. Locul său în finală este garantat după părerea mea. Bravo! Foarte frumos din toate punctele de vedere.
03.Participanta cu numărul 03, Cristina Baban este o domnișoară destul de drăguță cu o voce cît de cît bună. Cu siguranță mai este de lucrat, totuși e binișor pentru prima apariție.
04.Participantul cu numărul 04, Vladimir Raețchi, aww! are un aspect fizic perfect! Băiatul mai are de lucrat, totuși prima prezentare a fost cît de cît acceptabilă. Se vede foarte clar că capacități vocale are și sperăm pe viitor să evolueze.
05.Participanta cu numărul 05, Irina Remesh, are o voce superbă! Foarte drăguță și talentată. Mi-a plăcut mult mult de tot.
06.Participantul cu numărul 06, Dragoș Paraschiv... Frumos....Foarte frumos... Nespus de frumos.. Extraordinar de frumos... într-adevăr FRUMOS. Bravo! Mult succes pe viitor!
07.Participanta cu număru 07, Beti Bunea este una dintre vocile de care am rămas dezamăgită. Poate că domnișoara are voce bună, totuși piesa aleasă a fost îngrozitoare. Selena Gomez are o voce mai blîndă, mai copilăroasă, pe cînd domnișoara are o voce serioasă, puternică și nicidecum pentru o astfel de piesă.
08. Participantul cu numărul 08, Andi Bănică are o voce foarte frumoasă, mi-a plăcut atît piesa cît și interpretul. Foarte bine pentru început.
09. Participanta cu numărul 09, Maria Zaharia.. uhh! Magnific! Bravo! Mi-a plăcut!
10. Participantul cu numărul 10, Arpad Torok, înainte de toate are un nume tare interesant. M-a impresionat vocea sa. La sigur va ajunge departe. Mult succes!
11. Participanta cu numărul 11, Patricia Ceremus, poate că are voce... Totuși piesa nu a favorizat-o deloc. Mie personal nu mi-a plăcut prima prestație. Urmează să vedem ce v-a urma!
12. Participantrul cu numărul 12, Mihail Popa, are o voce superbă! Dealtfel, pare și o persoană educată cu suflet bun! Mi-a plăcut mult! Bravo Mihai! Mult succes!
13. Participanta cu numărul 13, Lorena Montenaș, este cu siguranță cea mai bună voce din concurs..sau.. cel puțin primul concert a lăsat această senzație. Este o domnișoară drăguță și extrem de talentată. Mai am un singur cuvînt de adăugat: EXTRAORDINARĂ.
14. Participantul cu numărul 14, Andrei Ilieș, sigur v-a rămîne cel mai discutat concurent săptămîna aceasta, avînd în vedere că a uitat cuvintele chiar la primul concert. Sperăm să se corecteze cît de curînd posibil căci după cum a spus și Andrei Gheorghe...v-a rămîne un EPIC FAIL.
15. Participanta cu numărul 15, Alina Cărpineanu este o domnișoară foarte foarte drăguță, poate cea mai drăguță din casă..totuși vocea lasă de dorit. Este nevoie neapărat de o corectare!
16. Participantul cu numărul 16, Denis Latișev are o voce extraordinară și cu siguranță merită un loc în finală.

Mult succes tuturor concurenților! Abia aștept să văd care este atitudinea voastră unul față de altul și cît de serioasă este atîrnarea voastră față de show! Bravo tuturor!
Alina Căprineanu

Alex Mataev

Andrei Banică

Andrei Ilieș

Arpad Torok

Beti Bunea

Cristina Baban

Denis Latisev

Doina Spătaru Ianculescu

Dragoș Paraschiv

Irina Remesh

Loren Montenaș

Maria Zaharia

Mihail Popa


Vladimir Raețchi
Patricia Ceremuș

No comments:

Post a Comment