Analiza săptămînii 09.03.2012 - 15.03.2012

Hristos A Înviat!

Înainte de toate vreau să urez un Paște Fericit tuturor! 

Școală: Hahaa!! Foarte amuzant! Nu știu ce să zic de școală, atîta timp cît am cam absentat!!! *)))
Răceala și lenea au fost principalele motivații!

Video: A fost o săptămînă activă pe internet!)) Poate că din acest motiv chiar am rămas impresionată de un video! Nickelback - Savin Me!!! Foarte frumos video-ul și piesa dealtfel!

Muzică: Întradevăr am avut din ce alege în această săptămînă! Astfel în Playlist-ul meu au mai apărut cîteva piese! Jason Marz - I am YoursJason Marz - I wont give upBirdy - Skinny LoveBirdy - Shelter,Flipsyde - Happy BirthdayLana Del Rey - Blue JeansVoltaj - Da vina peCRBL - Kboom!!! Enjoy!!

Filme&Emisiuni: Azi am reușit să văd un film interesant zic eu! Deși era pe sfîrșite, filmul merită văzut! Mi-a plăcut mult! ”Ramour has it” sau ”Secrete din Familie”!! Draguț filmul.. Chiar mi-a plăcut!! Am văzut și ”Te pui cu blondele”, ”Romanii au talent”, ”Da sau Nu”, ”Master Cheff” și seară de seară am vizionat ”Agenda Zilei A Fabricii De Staruri”. În cîteva ore urmează să văd ”Vreai Să Fii Milionar” și ”Concertul Fabrica de staruri” unde vom vedea cine va fi eliminat dintre Mihai și Dragoș!

Rețeta Săptămînii: În această săptămînă am primit o cărțulie ”50 de rețete alese”.. Este vorba de 50 deserturi apetisanteeee!! Mi-a făcut cu ochiul  o rețetă dulceee, și dacă tot e azi Paștele, am hotărît să vă prezint o rețetă destul de simplă zic eu, care poate urmează să o fac și eu!!

”Ciocolată de la iepuraș”
Ingrediente: 
 • 120 g cacao
 • 170 g zahăr
 • 100 ml. lapte
 • 1 pachețel zahăr vanilat 
 • 50 g unt

Mod de preparare: 
1. Se fierbe laptele și se adaugă treptat zahărul, praful de cacao și zahărul vanilat.
2. Atunci cînd amestecul dă în clocot, se adaugă untul și se aduce din nou la fierbere.
3. Amestecul obținut se toarnă în forme și se lasă la frigider pînă se răcește.
 
Sper să fie bunuț! Poftă Bună.

Gluma săptămînii: În această săptămînă o glumă scurtă din categoria umorului negru m-a făcut să o rețin mai ușor!! Enjoy: ”Nevastă-mea era atît de bolnavă azi dimineață, încît a trebuit să o car pînă în bucătărie să îmi facă micul dejun!„ :)

Maxima săptămînii:  „Nu judeca cartea după copertă!”Descrierea Succintă: A fost o săptămînă extrem de relaxantă, mai ales că am stat acasăăăă!! Iar partea cea mai bună este că urmează încă o săptămînă calmă, fără probleme, din moment ce am intrat în vacanțăă!
Statisticile Săptămînii: Aici este o mică problemă!! Am activat destul de puțin! Statisticile stau în felul următor: 175 Vizualizări dintre care 153 din Republica Moldova, 11 din România, 5 din Rusia, 4 din Germania și 2 din SUA. Împreună am trecut pragul de 2000 de vizualizări, acum fiind 2003!

Nota de la 1-10.: Nota meritată din plin în această săptămînă este un 9 cu + !!!


Să aveți un Paște Fericit în continuare!!

2 comments:

 1. Am vazut intimplator blogul, ce sa zik, nu e rau :) Nu vreai sa fii milionar, dar vrei sa fii :) Poate ar trebui sa scrii si despre noutati, stil,haine, chiar, odata cu colegele de clasa faceam si eu ceva, numai ca pana la urma am lasat :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mdaa.. Pe viitor poate am să scriu și despre așa ceva. Totuși momentan, consider că nu este nevoie. Acest blog, cred eu, că face parte din categoria ”Personal”. Și în plus sunt atîtea alte bloguri despre haine, noutăți... etc..

   P.S: Păcat că ai lăsat... *(((

   Delete