Analiza săptămînii: 2.04.2012 - 8.04.2012

Școală: Luni, marți și miercuri a fost cît de cît okay... Totuși joi m-am simțit foarte rău, iar vineri nu am mers deloc la școală.

Video: Video-uri de care am rămas impresionată sau care nu m-au lăsat indiferentă, nu am vizionat în această săptămînă.

Muzică: Aww.. M-am infectat de sunetele trance-ului! Headstrong feat Stine Grove - Tears este o melodie care am descoperit-o acum 10 - 15 minute.

Filme&Emisiuni: Am rămas în urmă cu acest domeniu... Totuși joi seara, din întîmplare am dat pe ”Sony„ și am văzut un film al cărui nume nu mi-l mai amintesc. Mi-a plăcut filmul! Am mai prins tot aici cîteva episoade din filmul „До смерти красива”. Deasemenea nu am putut să nu vizionez Pariu cu Viața, Românii au Talent și desigur seară de seară: Fabrica De Staruri!

Rețeta săptămînii: Săptămîna aceasta am mîncat pește la grătar umplut cu cartofi, lămîi și roșii. Foarte bun! Totuși rețeta nu v-o spun pentru că nu o cunosc! ))

Gluma săptămînii: -"Va costa 10 lei" mi-a spus domnisoara de la caserie dupa ce a scanat samponul. 
-"Ce?" Am strigat. "Atunci de ce scrie 5 lei pe ambalaj!?" 
"Da, ştiu, este o greseala…scrie 5 lei, dar de fapt costa 10 lei" In fine, platesc si imi spune: 
"Hmmmm… ma scuzati domnule, "mi-ati dat doar o bancnota de 5 lei…." 
"Da, ştiu “ i-am spus, “scrie 5 lei pe ea, dar ea este de fapt de 10 lei .


Maxima săptămînii: ”Ești așa cum ești pentru că așa vreai să fii. Dacă realmente ai vrea să fii altfel, ai fi deja în plin proces de schimbare.”

Descrierea succintă: A fost o săptămînă extrem de epuizantă, avînd în vedere starea sănătății.Statisticile blogului: Săptămîna aceasta statisticile se măresc în comparație cu săptămîna trecută. Oarecum numărul vizualizatorilor nu depășește 200. Dintre cei 182 de vizualizatori, din Republica Moldova - 109 vizualizatori. Din SUA sunt 26 vizualizatori, Rusia - 24 vizualizatori, Italia - 9, România - 9, Ucraina - 3, Spania -1 și Germania -1. 


Nota din această săptămînă cred că e un 7 cu - . )

No comments:

Post a Comment