Analiza săptămînii 26.03.2012 - 01.04.2012

Boww!! Azi, 1 aprilie, cu ocazia începerii unei noi luni și cu ocazia celor 3 luni fără două zile de activitate pe acest blog, îmi fac mie (poate și vouă) o mică surpriză! Din această duminică, în fiecare duminică voi prezenta totalurile săptămînii. Analiza va fi efectuată în baza a diferitor criterii: Școală, Video, Muzică, Filme & Emisiuni,  Rețeta săptămînii, Gluma săptămînii, Maxima săptămînii, Descrierea succintă, Statisticile blogului, Nota de la 1 la 10.

Analiza săptămînii 26.03.2012 - 01.04.2012  • Școală: Odată cu pașii mărunți cu care ne apropiem de vară, crește și lenevia mea. Agenda o las necompletată din ce în ce mai mult... Dimineața am o poftă îngrozitoare de somn. Cu toate astea, nu las notele să coboare. Ofoff...Ana Karenina (abia volumul 1), așteaptă să o termin... Recunosc că aici chiar lenevesc. Nu am mai citit nimic din ea, tocmai de miercuri cînd am fost de serviciu.
  • Video: Un video nou, în această săptămînă a fost cel al Nataliei Gordienko (mai nou: Natalie Toma). Părerea mea este că video-ul este superb, totuși la piesă se putea de lucrat și mai bine.
  • Muzică: În această săptămînă am reîntîlnit o piesă superbă Stop and Stare by One Republic... Am reascultat-o în Pariu cu Viața (un serial ProTv) fiind interpretată de Liviu Teodorescu. Foarte frumos cover, ceea ce m-a făcut să o caut neapărat.
  • Filme&Emisiuni: La domeniul filme am stat foarte prost săptămîna aceasta, nu am reușit să vizionez mai nimic. Cît despre emisiuni, stau ceva mai bine: Am vizionat vineri Romanii Au Talent, azi urmează să vizionez Fabrica de Staruri și Vreai să fii milionar. Pe lîngă astea am mai prins cîte ceva din Sare și Piper, Da sau Nu, și chiar în 5 min mă duc să văd Paparazzi!
  •  Rețeta săptămînii: Îmi place să inventez rețete. Azi am vă dezvălui rețeta unui sandwich, care am folosit-o cu cîteva zile în urmă: Ingrediente: Cartofi, Maioneză, Ciuperci, Gogoșari la borcan, Pîine, Varză, Castraveti, Sare, Ulei. Mod de preparare: Felia de pîine poate fi rumenită în toaster sau poate fi proaspătă. Pe ea se așează salata preparată din castraveti cu varză, cu ulei și sare după gust. După salată se aștern cartofii prăjiți pai împreună cu ciupercile prăjite mărunt. Deasupra se încinge maioneza (în cantități reduse), și într-un final se pune deasupra o felie de gogoșari la borcan. Mie mi-a plăcut foarte mult, le dă un gust special cartofilor. Încearcă și tu!
  • Gluma săptămînii: ohh! Săptămîna aceasta am citit muuulte glume: Unele mai interesante, altele mai puțin interesante. Cu cîteva săptămîni în urmă, pe facebook am dat like la o pagină numită: „Bancuri pentru tine” și acum, de fiecare dată cînd mă loggez, găsesc neapărat o glumă amuzantă. Una dintre ele, care am memorat-o foarte ușor este următoarea: Soțul se uită la Tv și la un moment dat strigă: - Nu intra în biserică... nu intra dobitocule. La care soția curioasă întreabă: - La ce te uiți dargă? Soțul: - La nunta noastră!))
  • Maxima săptămînii:
  • Soarta unei glume depinde de urechea care o aude, nu de limba care o spune.
  • Descrierea succintă: Am avut o săptămînă foarte încărcată care a zburat reprede!
  • Statisticile blogului: În această săptămînă nu mă pot lăuda cu un număr foarte mare de vizualizatori. Totuși au fost vizualizatori din 5 regiuni diferite: Republica Moldova: 90 vizualizări, SUA: 15 vizualizări, România: 5 vizualizări, Germania: 3, Rusia: 2. În total, în această săptămînă am avut parte de 115 vizualizări. Se poate și mai bine!

Nota 1-10: Pentru această săptămînă am un 8 cu +. A mers cît de cît bine!

Săptămîna viitoară revin cu alte date!

No comments:

Post a Comment