Colegi....


La fel ca toată lumea am și eu o clasă, niște colegi și desigur o dirigintă. Suntem 21 elevi în clasă dintre care 14 flori (fete) și 7 ghimpi (băieți). :))))
 Aproape toți profesorii ne consideră și ne spun mereu că suntem „cei mai nebuni și răi elevi din școală”.. O fi așa... totuși, în pofida faptului că nu avem o medie excelentă a clasei, noi ne înțelegem reciproc și nu ne deranjează opiniile răutăcioase ale altor clase!
 Fiecare dintre noi avem ceva deosebit...

1. Bîtca Parascovia - o elevă extrem de cuminte, liniștită și foarte foarte modestă.
2. Bletea Ana - :)) O fată veselă și extrem de vorbăreață.... poate exagerat de vorbăreață!
3. Bletea Nicoleta - Zici că nu e soră cu Ana.... Nicoleta este cu un an mai mică decît Ana și totuși arată mult mai mare.. Nicoleta este și ea un pic mai retrasă, totuși dacă o prinzi cu dispoziție, rîzi cu ea toată ziua
4. Chișciuc Dorina - Dorina este cea mai veselă colegă a mea! Este imposibil să fii elev disciplinat dacă stai lîngă ea! Te face să rîzi indiferent de cît de tristă ești! În afară de asta, Dorina e o fire foarte sensibilă care iubește animalele.
5. Colța Ion - Ion e un băiat cît de cît ok. Mai face el prostioarele sale, dar totuși are un suflet extrem de bun!
6. Divdic Maria - Se ocupă cu football-ul, alături de alte două Marii)).. Este o fată frumoasă.
7. Ermurache Nicolaie - of of... un băiat foarte zgîrcit dar... glumeț. Se înțelege bine cu toți băieții. Nicu este stîngaci, la fel ca mine..
8. Gavril Dumitru - Dumitru sau Dima, este băiatul prezent la fiecare lecție de ”Dirigenție” în fața clasei. Pentru Dima pauza începe cînd sună la clasă, astfel întîrzie mereu la ore.
9. Graur Vasile - Vasile este un băiat inteligent care se înțelege bine atît cu fetele, cît și cu băieții. E un băiat glumeț și interesant.
10. Grozav Alina - Alina este cea care ne scoate din încurcătură la concursurile de gen ”Ploaia de stele”, ”Dragobetele” și altele. Ea are o voce foarte frumoasă! E o fată glumeață!
11. Ionașcu Cătălina (Eu) - Nu știu ce cred ceilalți colegi despre mine, totuși un lucru deosebit față de ceilalți ar fi că scriu cu mîna stîngă, ascult muzică lentă (ceea ce nimeni din clasă nu mai ascultă), nu am fost la grădiniță (chiar dacă mămica mea e educatoare)!
12. Isac Tatiana - O fată inteligentă, comunicabilă și deloc supărăcioasă!
13. Lazur Nina - Nina este pe aceeași lungime de undă cu mine! Ne cunoaștem de la 2-3 ani și chiar dacă ne mai certăm uneori, ne împăcăm neapărat. Nina iubește să compună poezii, are și un blog pe care le postează.
14. Matveev Natalia - Natalia este o fată bună, educată, liniștită și are ea un hobby care ne place nouă, fetelor, tare mult: Natalia știe să împletească părul supeeerb în toate modurile posibile.
15. Mihailov Maria - Mariana este o fată glumeață care se ocupă cu football-ul. Se întîmplă foarte rar să o vezi tristă. Aproape de fiecare dată cînd o văd, ea rîde în hohote cu Dorina, prietena ei cea mai bună din clasă (din cîte știu eu)!
16. Rotaru Corina - Corina este o fată sensibilă, modestă și inteligentă. În clasele I, II, III, și IV eram cele mai bune prietene. Nu știu ce s-a întîmplat, dar acum comunicăm mai rar. Cu toate astea, trebuie de menționat că Corina este o fată foarte foarte foarte foaaaarte frumoasă. Trebuie să fii chior să nu vezi asta! :))
17. Savin Deonis - Deonis e un băiat foarte interesant cu care mă împac foarte bine. El este un băiat pozitiv, vesel și glumeț. Denis iubește să danseze tecktonik, și îi iese foarte bine!
18. Talmaci Maria - Marcica are un păr supeeeeerrrrb!! Îi place să arate bine mereu. E drăguță, veselă, și se ocupă cu football-ul.
19. Toma Cătălin - Cătălin este și verișorul meu(de-al doilea)! Este cel mai străduitor băiat din clasă! Este un băiat glumeț, foarte educat și niciodată nu te plictisești cu el. Cătălin desenează cel mai frumos din clasă! Are niște desene uimitoare! Pe lîngă coleg, Cătălin este pentru mine cel mai bun prieten! Îmi este ca un frățior puțin mai mare.
20. Triboi Mihai - Mihai este un băiat modest și retras. El este cel de-al treilea stîngaci din clasă!
21. Țărnă Felicia - Felicia este cea mai josuță fată din clasă! Este o fată extrem de drăguță și modestă, totuși dacă intri ăn vorbă cu ea, o poți percepe altfel: glumeață, interesantă și visătoare!

Am realizat deja 2 video-uri cu clasa noastră!No comments:

Post a Comment