I ♥ trance music! ♫


xistă oare cineva cărui să-i displacă muzica?
Ouchhh))... De cîte ori stai la ore sau altundeva și simți neapărat nevoia să asculți o piesă care te face fericit? De cîte ori ai vrea să sari în sus de fericire cînd asculți o piesă? De cîte ori îți vine să rupi butonul ”replay„...? De cîte ori îți intră muzica în suflet precum intră apa în nisip?
 Dacă ți se întîmplă aceste lucruri, cu siguranță vei înțelege ce simt eu cînd îl ascult pe Dash Berlin, Andrew Rayel sau Above & Beyond!

  Dash Berlin este cel cărui nu îi voi putea găsi niciodată un defect. Ador toate piesele sale.... absolut toate, în special The First NoelJaneiroNever Cry AgainBetter half of me și desigur Waiting!
 Andrew Rayel este cel care știe întradevăr cum se combină notele muzicale pentru a forma o adevărată magie. Îmi place mult mult de tot piesa sa Deflagration!
 Above & Beyond, sunt cei care ne emoționează ori de cîte ori îi ascultăm. Nu mă pot sătura de piesele lor, în special You Got To Go!


  P.S: Tot respectul pentru Andrew Rayel pentru că a demostrat că și moldovenii au talent și pot fi ascultați în toată lumea! 

No comments:

Post a Comment