Muzica de altădată...

 Uneori mă gîndesc că tare ferictă copilărie au avut părinții mei...
Au fost fericiți pentru că nu au stat cu grija că trebuie să-și strîngă roada pe „odnoklassniki” sau „facebook”..
Fericiți au fost...căci doar ei pot înțelege cît de fericit poți fi atunci cînd ai posibilitatea de a viziona un film la micul televizor alb - negru... Cît de fericiți au fost fredonînd hitt-urile din acele zile, neimaginîndu-și că copii lor vor asculta alt ceva în 2012...


În zilele noastre, poți găsi orice tip de piese vreai... Mă întreb adesea: „Mai sunt note muzicale care în combinație, efectuiază o melodie care încă nu există? ”.. Cu siguranță nu o dată ai auzit să spună cineva : „Piesa asta-i plagiată!”.. Ei bine... cert este faptul că cei care nu pot fi plagiați, cei ale căror muzică va fi mereu cu un rang mai sus, este muzica celor de atunci... muzica pe care au dansat prima dată părinții mei, ai tăi și ai fiecărora dintre noi.


Vizionînd  ”Fabrica de staruri„, am început să descopăr niște piese care le-am auzit cîndva, și am impresia că le cunosc versurile... Am început să descopăr niște sunete perfecte care odată ce au fost unite formează o melodie care nu ai cum să nu o fredonezi după ce se termină.

Mă întreb ce se întîmplă cu muzica de azi... Ce vor asculta copii noștri?...

Acest subiect este prea dur...prea profund și cu cît mă gîndesc mai mult cu atît mai mult mă ia frigurile....

Vezi și tu ce înseamnă să fii fericit ascultînd un cîntec aiciaici și aici! Și cover-urile le poți găsi aici, aici și aici!

No comments:

Post a Comment