O EUFORIE TOTALA!

 Cea mai neobișnuită piesă, cea mai drăguță domnișoară, cele mai frumoase versuri, cea mai simplă și totuși extrem de impresionantă coregrafie.... Da! Da! Da! Loreen cu piesa ”Euphoria„ este cîștigătoareeee!
 Și anul acesta (la fel ca și anul trecut), cîștigătorul este ales pe măsură...
M-am bucurat deasemenea să-l văd pe Pasha pe locul 11 și Mandinga - 12. Serbia, una dintre preferatele mele s-a clasat pe locul 3. Azerbaijan - o piesă impresionantă, s-a clasat pe locul 4. Estonia - o altă voce frumoasă, s-a clasat pe poziția a șasea. Germania - un băiat frumos cu o piesă frumoasă au ocupat locul 8! Bravo!!
 Mă bucur pentru cei ce au ocupat poziții frumoase totuși existau și alte piese impresionante care  nu au ocupat poziții tocmai bune. Pozițiile 23, 24, 25 și 26, le-au ocupat țările a căror melodii eu le clasez în top 10.
Locul 23 - Danemarca - Soluna Samay - Should've Known Better - Eu consideram că va fi în top 5. O piesă frumoasă, voce frumoasă, fată frumoasă! Îmi pare rău pentru ea.
Locul 24 - Ungaria - Compact Disco - Sound Of Our Hearts - O altă piesă care îmi place mult mult mult, sa clasat tocmai pe poziția a treia de la urmă. Păcat...
Locul 25 - United Kingdom - Engelbert Humperdinck - Love Will Set You Free - Un bătrînel cu o voce superbă și cu o experiență în muzică de mulți ani! Chiar îmi pare rău..
Locul 26 - Norvegia - Tooji - Stay - Piesă frumoasă, voce bună! Păcat că nu au luat ei locul 7 în locul turciei.

Anul acesta piesele au fost foarte bune! Cele mai slabe piese după părerea mea sunt Lituania și Turcia. În locul lor, ar fi fost super dacă ar fi intrat Belgia și Filanda.
FELICITĂRI Loreen!

No comments:

Post a Comment