Ce spune pagina ta de socializare despre tine!

  Aproape fiecare dintre noi avem măcar o pagină de socializare pe internet. Facebook-ul și Odnoklassniki-ul sunt predominantele în Republica Moldova.
Cînd vedem pe viu o persoană o putem analiza în baza anumitor criterii: cum vorbește, cum arată, cum se comportă etc.! Și pe site-urile de socializare, acum putem înțelege, foarte ușor pe pagina cărui tip de persoane ne aflăm.

   În primul rînd, înainte de a intra pe pagina cuiva, cu toții ne uităm la poza de profil. Poza de profil poate vorbi despre starea acelei persoane în momentul de față. De exemplu dacă în poza de profil predomină culorile aprinse, un zîmbet larg sau un element precum ar fi florile, fluturii etc., înseamnă că această persoană este fericită și mulțumită de ceea ce este. Dar, există nenumărate cazuri în care poza de profil este bazată pe alb-negru, sau pe alte culori stinse, pale.., fără prea multe elemente în background și cu o mimică a feței serioasă. Aceste persoane sunt fie că mai închise în ele, mai timide, mai retrase, fie că mai serioase, mai cu experiență de viață.

  După ce intrăm pe pagina persoanei respective, următorul lucru care ne atrage atenția este numele, care de cele mai multe ori este înlocuit cu ”nu are importanță”, ”tvoya zaya”, ”massya”, ”sweety” etc etc etc.  Persoanele care își păstrează numele real sunt mai simple și mai serioase. 

  Statutul este următorul care ne capătă atenția. Statutul ne poate vorbi și el despre starea persoanei, modul de a vorbi și de a se exprima.

   În Playlist-ul persoanei date vedem ce muzică ascultă. Muzica tristă, lentă - denotă că și persoana care o ascultă este sensibilă. Muzica ritmică, veselă, - arată că și ascultătorul este la fel. Muzica ”murdară” cu versuri insultătoare, este ascultată de persoana care obișnuiește să vorbească astfel.

  Prietenii sunt oglinda ta! Ei pot spune cele mai multe despre o persoană. Cum îți sunt prietenii - așa ești și tu. 


Mai sunt o mulțime de criterii după care se poate aprecia o persoană. Esențialele după care mă ghidez eu sunt cele de mai sus! Mult succes! Paaaa!

No comments:

Post a Comment