Muzica care nu m-a dezamagit niciodata! ♫

 Lupta pentru celebritate devine din ce în ce mai aprigă. Nu reușești să pătrunzi bine în esența unui hit, și ”hopaaa!” apare altul. Cu cît e muzica mai nouă cu atît este mai îndrăgită.... din păcate. Dar se știe bine că și muzica nouă devine veche! Ei  bine, cert este faptul că nu contează timpul apariției melodiei... important este ca melodia să fie bună și să placă auzului.


Cei care nu m-au dezamăgit nicicînd în domeniul muzici sunt următorii:


  • Nickelback - ei sunt cei care au reușit să realizeze cele mai frumoase și mai pline de sens video-uri care le-am vizionat vreo dată. Le ador piesele. Prima melodie din repertoriul lor de care m-am îndrăgostit a fost Never gonna be alone. A urmat  Far awayHow you remind meSavin' MeIf today was your last day și multe altele. Mă bucur foarte mult că încă continuă să mai facă muzică bună. Cea mai recentă melodie de a lor pe care o cunosc este When we stand together, postată pe 23 decembire 2011. Aștept cu nerăbdare noi piese!

  • Leona Lewis - Albumul ei Echo este cel pe care îl pot numi cu certitudine ”PERFECT”! Ca și mulți alți fani de-ai ei, am auzit-o prima dată cu piesa Bleeding Love. Mai apoi am aflat că ea este cîștigătoarea concursului X Factor în Marea Britanie (UK). Din albumul său Echo, îmi plac absolut toate piesele, în special Don`t let me downBrokenStop crying your heart outI Got You și cea în colaborare cu OneRepublic (deasemenea preferatii mei), Lost then found you.
  • Emma Hewitt - Perfectă? Puțin spus! Datorită ei am îndrăgit muzica trance. Am auzit-o și văzut-o prima dată în piesa ei în colaborare cu Dash Berlin - Waiting. Următoarele au fost ColoursBe Your SoundDisarm Yourself și cea mai recentă și extrem de superbă - Miss You Paradise.

  • Dash Berlin - Un DJ de nota 10+! Niște melodii IMPECABILE! Prima care am auzit-o este cea în colaborare cu Emma Hewitt - menționată mai sus. Au urmat JaneiroThe First NoelNever Cry Again și altele.

  • Yiruma - Mdaaa.. Și el este născut pe 15 februarie, la fel ca mine. I-am cunoscut muzica așa cum au făcut-o aproape toți - prin intermediul piesei River Flows in You (soundtrack-ul filmului Twilight). După un timp am descoperit și Kiss the Rain și Moonlight. Pe lîngă astea îmi mai plac și altele. 
  • Rachel Portman - Celebrul film din zilele noastre „One Day”, m-a făcut să îi cunosc melodiile. Am început de la We Had Today, pînă la Grey Gardens.

  • Rob Costlow - Un alt compozitor de muzică clasică. L-am descoperit cu cîteva ore în urmă și daaa!! M-a fermecat cu piesa Not Alone. Am mai cercetat puțin și am întîlnit Oceans și True Gemini. Sunt sigură că dacă voi căuta, voi mai găsi ceva bun.


  • Loreen - Ultima, dar NU cea din urmă. Am păstrat-o special pentru final! Cîștigătoarea EUROVISION 2012, cea căreia i-am dedicat articolul ”O euforie totală” m-a uimit nu numai cu piesa Euphoria, ci și cu toate celelalte printre care JogaIf she`s the one,  My heart is refuzing me și Sober. Ador modul în care îi sună vocea live. Pur și simplu superbăăăăăă din toate punctele de vedere!

Lista merită să continuie, dar mă opresc aici deocamdată!

No comments:

Post a Comment