Sound of our hearts


Probabil că titlul acestui articol, ”Sound of our hearts”, amintește multora de piesa Ungariei de anul acesta de la Eurovision. Ei bine, nu! Nu-i voi lăuda în acest articol pe cei din Compact Disco, nu voi scrie despre frumoasele lor piese și succesul lor în muzică.
  Astăzi voi scrie despre cele trei cuvinte ”Sunetul inimilor noastre”.
Zi de zi cunoaștem noi persoane. Noi persoane ar însemna noi tipuri de caractere, noi intenții și noi păreri. Fiecare dintre noi avem posibilitatea să analizăm persoanele din jur atît fizic cît și moral din toate punctele de vedere. Dar ce putem spune despre noi înșine? Oare poate oglinda să arate și ce putem găsi dincolo de rochița nouă, super trendy, sau după cele 2 kg de machiaj aplicate pe față?... Păcat că răspunsul este ”NU”... Deci, totuși îți dai seama sau nu care este sunetul inimii tale? Oare cum primești problemele în viața ta? Cum reacționezi, atunci cînd apare eșecul? Care îți sunt adevăratele scopuri în viață? Și nu în ultimul rînd..... Care sunt limitele tale? Cînd vine acel moment cînd zici ”Gata! Pînă aici! Atît mi-a fost de-ajuns!”??..

 Încearcă să realizezi care-ți este sunetul inimii tale și învață să accepți eșecurile în viața ta. Pentru început ți-aș recomanda să încerci cartea ”Eșecurile pot conduce la succes” de John C. Maxwell.!


No comments:

Post a Comment