Află cine-i presupusul ”Carla's Dreams”

 Pe 26 august 2012, a avut loc un concert open air, Carla's Dreams, organizat de PublikaTV în cadrul campaniei ”Eu sunt Moldova”.
 Spre finalul concertului, solistul Carla's Dreams, și-a scos ochelarii pentru a-și șterge ochii.
Vezi și tu cum arată ochii săi.


Conform emisiunii „Paparazzi” de la JurnalTV, vocea proiectului ”Carla's Dreams” este Andrei Țăruș, un fost membru al formației ”In Quadro”. Andrei a oferit un interviu telefonic unde oferă următoarele replici:
 Reporter: - Din câte am aflat noi, presupunem că dumneavoastră sunteți Carla's Dreams.
 ANDREI: - Interesantă informație.
 Reporter: - Deci confirmați asta?
 ANDREI: - Nu! Nu confirm.
 Reporter: - Să înțeleg că negați?
 ANDREI: - Nu! Nici nu neg.
 Reporter: - Păi, cum ne lăsați să interpretăm atunci?
 ANDREI: - Ehh, ar fi o minciună să spun că nu fac parte din proiectul Carla's Dreams, dar în același timp n-ar fi corect să afirm că Carla's Dreams sunt numai eu.
  Reporter: - Dar câte persoane fac parte din proiect? Și care parte este apartenența dumneavoastră?
 ANDREI: - Nu vă pot răspunde la întrebarea asta, dar pot să vă spun, sau chiar să vă promit că numărul și numele lor nu se vor afla niciodată.


Voi ce spuneți? Cine credeți că sunt membrii Carla's Dreams?10 comments:

 1. nu conteaza cine sunt, atita timp cit continua sa faca muzica buna!!! si interviul acesta e cam vechiut! nu cred ca te-ai axat pe ideea corecta in acest articol, sorry.
  din puctul meu de vedere, anonimatul este o strategie perfecta de a atrage atentia publicului si de a-si pastra viata privata, de a trai normal. Dn momentul in care se va afla cine sunt, efectul nu va mai fi acelasi. Desi noi raspunsul il avem deja, sunt o echipa de tineri energici, super talentati, destepti, simpli si cu un scop bun. Au adus ceva nou, au trezit interesul, au transmis mesaje profunde si inca si foarte eficient. Mie personal mii deajuns

  ReplyDelete
  Replies
  1. Cica "Dati-n chizda matii" e muzica buna la tine. Dar, de ce ma mir, folosesti cuv. care nici nu sunt in dex, de exemplu ”vechiuț”.(Cauta in dexonline si convinge-te). Raspunsul nu il avem, sunt o echipa de tineri super banali, fiindca fiecare al 2-lea al 3-lea tanar ar scrie versuri pline de cuvinte obscene. Mare branza, azi ii vinerea, lumea ii sineea. Oamenii se duc sa vada un necunoscut, e vorba de intriga, si aici Anonim are dreptate.

   Delete
  2. Da-mi voie sa te corectez, fiecare al 2-lea al 3-lea ar putea comenta asa ca tine. Dar baietii fac muzica.

   Delete
 2. baetii fac muzica buna OK sunt deacord ca are si muzica cu cuvinte necenzurate pe care no ascult insa ascult muzica care e facuta tot de ei si aduce mesaje destul de profunde si trezeste in ascultator uneori o vinovatie sau chiar o intelegere fata de sine (cum ar fi mai bine de trait si de comportat cu oamenii din jurul tau pt o lume mai buna ca exemplu melodia Carla's Dreams - Scrisoare fratelui mai mic)
  parerea mea personala e ca baietii fac muzica si negativa cu cuvinte necenzurate cu un singur scop: de a atrage mai mult public,
  eu cred ca baietii fac muzica super tare si merita sa continue.
  daca cuiva nui convine o anumita melodie nu te impune nimeni sa o asculti sunteti oameni liberi alege singur ce vreai sa asculti daca nu iti place sa asculti cuvintele necenzurate schimba melodia, fa ca mine )

  ReplyDelete
 3. nu stiu cine sunt acestia. dar macar stiu ca sunt golani.
  asa ca daca stiti nume de golani spuneti care sunt!

  ReplyDelete
 4. il puteti vedea mai bine pe vocalistul sau solistul ce o mai fi.
  de la Carla's Dreams in P.O.H.U.I (behind the scenes

  ReplyDelete
 5. Nu conteaza cine sunt, citi sunt dar e important ca fac muzica.. Si daca Carla`s Dreams nu vrea sa spuna, inseamna ca-i respectam decizia!

  ReplyDelete
 6. Cati sunt? Cine-i? Conteaza? Atata timp cat ii merg mintile asa bine baiatului, e doar de laudat!!!

  ReplyDelete
 7. Cati sunt? Nu stiu. Cred ca peste 16 oameni. Asta se vede clar
  in " Ne bucuram in ciuda lor". Cati sunt in fata? 5. In plus, trebuie sa le respectam decizia si familiile, cel putin noi, cei care ii avem drept idoli. Pentru cei care mor de curiozitate, va dau 2 ponturi. Comparati Carla's Dreams - Te Rog(poze) cu Andrei Tarus ( poze ).

  ReplyDelete