Phaeleh și misterele sale...

  Phaeleh este un proiect muzical în spatele căruia se ascunde Matt Preston.
Poate că numele Matt Preston o să vă amintească de Matt care făcea parte din juriul emisiunii ”MasterChef” din Australia. Totuși, NU! Aici vorbim de Matt Preston - Phaeleh, despre care nu am informații semnificative din păcate. Phaeleh este un DJ care și-a început cariera în 2006. Muzica creată de el aparține genului Dubstep, Breaks, Dnb și Electro.
   Am cercetat mult să aflu câte ceva despre el și într-un final am observat că pe pagina sa de facebook officială este indicat locul nașterii și locul său de trai actual - Bristol! Cu cea mai mare rușine trebuie să zic că e pentru prima dată când am auzit de așa oraș. Se pare că Bristol este un oraș din sud-vestul Angliei care este clasat al șaselea cel mai populat oraș din Anglia și al optulea din Marea Britanie. Pe lângă locul de trai, am mai aflat că în prezent el lucrează pentru un nou album care își va face apariția în 2013.
  Într-un mod mai mult sau mai puțin uimitor, în ultima vreme sunt atrasă de compozitori și interpreți din Marea Britanie, fără să le știu originea de la început. Deci acum pot afirma fără îndoială că britanicii sunt talentați și mă bucură că printre ei se găsește și Phaeleh.

 

Unul dintre cele mai cunoscute CD-uri ale sale este ”Fallen Light”. Mai jos, poți asculta CD-ul complet. Enjoy!

No comments:

Post a Comment