News for U - 1 -


  •  Florin Piersic la Sare și Piper
Mi-ar plăcea să încep cu Florin Piersic care a venit la Sare și Piper la 22 octombrie. Nu mă interesam aproape deloc de personalitatea dumnealui înainte, dar odată ce l-am văzut la ”Sare și Piper” vorbind atât de deschis am înteles că am făcut o mare greșeală. Eu aș spune că acest episod a fost unul dintre cele mai interesante.
 Intrând în direct, chiar de la început Nata, Sârghi și Andrei l-au pus la încercare lăsându-l singur, în timp ce ei s-au retras pe o canapea. Fiind abandonat de prezentatori, Florin Piersic nu s-a pierdut și nici nu s-a emoționat. A început să povestească fără să-l împiedice ceva.

Mai târziu, când cei trei prezentatori și-au reocupat posturile, Florin Piersic a vorbit despre zodii spunând: ”Ziua mea este în 27 ianuarie, sunt Vărsător.” ”E frumos scorpionul”, ”Racul nu-mi prea place. Am avut eu multe gagici care erau in zodia rac și pot spune că bărbații sunt într-un fel și femeile în alt fel.”, ”Pe pește dacă vreai să pui mâna, îți scapă din mână. Zboară. Pește.. Am avut eu o fată pe care am iubit-o foarte tare. Și era peșioaică. Și bine că m-am despărțit de ea pentru că trecea colțu și nu  mai știa cine sunt eu.”.. A continuat cu glume și alte povestiri.

Puteți urmări interviul în întregime dând click aici.


  • Skylar Grey își caută costum de Halloween.
  Skylar Grey, cunoscută prin intermediul pieselor Coming HomeI need a doctor și Invisible, își caută costum de Halloween! Interpreta a postat pe facebook niște poze foarte tâmpițele cu cele mai neobișnuite costume de Halloween pe care ea le consideră cele mai bune. Vezi și tu:

Pagina officială de facebook a acesteia o puteți găsi aici.


  • Dansez Pentru Tine revine în forță!
Pe 26 octombrie a început un nou sezon Dansez Pentru Tine!
Chiar din prima ediție, Pavel Stratan cu Andreea Preda, alături de Marain Drăgulescu cu Adriana Lupu au intrat la duel. Se pare că Valsul nu a fost punctul forte pentru acești concurenți. Vinerea viitoare vom afla care este prima echipă eliminată din concurs.1 comment:

  1. Intotdeauna mi-a placut Florin Piersic, dar la emisiunea asta am ris cu lacrimi :)

    ReplyDelete