Be Cute! ♥

    A trecut ceva timp de când n-am mai văzut un film interesant, o melodie frumoasă sau o glumă bună. Am senzația că tot ce-i bun ține doar de trecut. Ascult cu plăcere hiturile din 2007 - 2010, și observ o schimbare radicală în muzică care începe din 2011. Schimbări sunt peste tot.. Mă uit în pozele realizate cu 2-3 ani în urmă și nu pot să cred că am fost cândva astfel. Timpul este cel care le modifică pe toate.
    Fiecare ascultă ce-i place, mănâncă ce-și dorește, își face prieteni pe măsura înțelepciunii sale și trăiește după propriile reguli. Asta e legea vieții și niciodată nu va fi schimbată. Pentru ”a fi drăguț” există câte o definiție diferită din partea oricărei persoane. Emo, goth, punk, tocilar, un ciudat, sau oricine alt cineva ai fi, niciodată ”drăguț” în viziunea ta nu v-a fi identic cu ”drăguț” în mintea alt cuiva.
   Toți gândim diferit pentru că suntem unici în felul nostru de a fi. Deci concluzia ar fi că niciodată nu-i vei putea mulțumi pe toți, așa că fii drăguț în felul tău - fii tu însuți.

 

No comments:

Post a Comment