Feed your heart with music -4-

 Din nou marți - din nou muzică!
În ultimul timp am ascultat SIA, Jamie Woon, Enya, dar și Enigma. Pe lângă astea am revenit la Florence & The Machine și puțin din Carla'sDreams & Dara.

SIA e uimitoare! O cunoșteam de ceva vreme dar niciodată nu m-a atras, pentru că niciodată nu am ascultat-o mai aprofundat. Chiar m-a impresionat! Acesta a și fost motivul pentru care am ascultat-o cel mai mult în ultima vreme. Sia este foarte cunoscută pentru că colaborează cu David Guetta, unde vocea ei apare în cele mai cunoscute HIT-uri ale acestuia: Titanium și She Wolf.  Deasemenea în piesa Wild-Ones a Floridei, vocea feminină aparține Siei)... Cu toate astea, în particular Sia abordează cu totul și cu totul alt stil. Iată câteva dintre piesele care mi-au plăcut cel mai mult:Pe Jamie Woon îl ascult din nou datorită piesei sale SlowBurning.. Atât de calmă și sublimă. Pur și simplu o ador.

Enya mă fermeca cu piesele Wild Child și Only Time încă de când eram mică. De curând, am zis să o ascult mai aprofundat. Mi-a plăcut..  Mi-a plăcut  mult. În special piesa Watermark.

Enigma e UN FENOMEN. Pur și simplu nu îmi imaginez cum ar suna o muzică mai neobișnuită, dar care să păstreze acele stări de liniște și plăcere. Enigma face muzică bunăăă!! Sunt complet mulțumită.

Nu mai e o noutate că sunt înnebunită după melodiile Florence & The Machine. O voce superbă + Melodii superbe = Muzică bună, care va fi ascultată mereu.


Carla's Dreams and Dara! Ne-am obișnuit și așteptăm doar muzică bună - ceea ce primim. Foarte recent, Dara împreună cu anonimii Carla's Dreams, au scos o piesă bună împreună cu un videoclip pe măsura piesei.Cu mai multă muzică revin în curând.

No comments:

Post a Comment