În ce constă puterea?

   Atunci când o ai și ești sigur pe tine, nu depinzi de nimeni și nimic, ar fi normal să NU uiți de cei ce ți-au fost alături când ai fost slab și neajutorat!

   În ce constă puterea? În acei bani mizerabili câștigați prin mișelie? În acea privire superioară care tocmai ai aruncat-o unei persoane mai timide ca tine? În ceea ce-ți arată oglinda?
   Cu cât dezgust și impertinență se arată remarcate unele persoane. Pe o distanță de 30 metri se deplasează cu pas încet, dar hotărât, cu nasul sus-sus și cu o deosebită mândrie de sine. Acea satisfacție incredibilă care le strigă în interior ”Ca mine nu mai e nimeni. Sunt stăpân/ă aici!”.
 

   Totuși, În ce constă puterea? ... o fi puterea manifestată în diferite ipostaze, dar adevărata PUTERE, cred că constă - în acele momente când ești dispus să oferi un zâmbet chiar celui care te dorește distrus, - în acele momente când ești gata să taci, chiar dacă ai dreptate, - în acele momente când nu renunți la visul tău, chiar dacă șansele sunt minime, și tu ești la pământ, - adevărata putere constă în acele momente când ”Respecți și Ești Respectat”.
 

Can't Get Better Than This

No comments:

Post a Comment