Gata cu complexele!


 Noi, oamenii, suntem atât de ciudaţi! .. Atunci cand adevarul este in ochii nostri, presupunem ca nu-l vedem sau ca nu-l credem, iar atunci cand  nu cunoastem multe detalii in privinta a ceva/cuiva obisnuim sa completam insuficientele de informatii cu  elemente trecute cu mult de limitele realitatii. In momentele in care tindem spre a obtine ce ne dorim, ne face placere sa credem ca imposibilul este mai posibil ca niciodata.
    In fine, mi-am zis sa nu dramatizez prea mult acest articol... Am observat ca in ultima vreme inspiratia ma ia prin surprindere doar in momentele in care sunt cu moralul la pamant. Ei bine, nu si astazi!!!!  Acest articol este primul care-l scriu de pe telefonul mobil si imi vine cam greu sa utilizez "ş" "ţ" "â" etc...
   Eu si complexele!!!!!! Pacat ca imi suna familiar, dar in acelasi timp imbucurator ca tine de domeniul trecutului. Gata cu complexele!! Daca nu  esti multumit de tine insuti ar fi cazul sa cunosti 3 lucruri esentiale: 1.Chiar si perfectiunea este criticata. 2.  Nimeni nu o sa te aprecieze la justa valoare pana cand nu o sa o faci singur. 3. Gaseste-ti punctele forte chiar si in propriile defecte!
  E placut sa te simti bine in pielea ta.

No comments:

Post a Comment