10 zile în tabăra ”Perlele Nistrului”


  Hey!! Nu am mai scris nimic de câteva zile. Motivul? Am fost la tabără!
Probabil unii dintre voi au auzit de tabăra ”Perlele Nistrului”. La fel ca mulți alții (cred), am mers acolo neștiind aproape nimic despre această tabără. Acum, aflându-mă din nou acasă pot să spun câte ceva celor care urmează să meargă acolo.

  Întâi de toate, e bine să menționez că tabăra ”Perlele Nistrului” a fost cândva cunoscută sub numele de ”Tabăra Nistru”.  Odată cu numele, s-au schimbat foarte multe lucruri.  Eu mai fusesem în 2010 la această tabără, pe atunci numită ”Nistru”. Am avut parte de 10 zile speciale!
  Regimul zilei începe cu ”Deșteptarea” care este însoțită de un play-list pe care eu, cel puțin, nu îl voi putea uita : )) Iată câteva dintre melodii (dă un click pentru a asculta fiecare dintre melodii): Oameni și locuri dragiVara receВставайBună DimineațaSoarele și dimineațaBună Dimineața Lumeeee)) etc. .
  Condițiile de trai, aș spune eu că se află la un nivel mediu - uneori mai bune, alte ori mai puțin bune. Cu toate astea, este lăudabil faptul că totul este bine-organizat.
  O să-mi lipsească acea voce masculină care răsună din boxe la ore exacte anunțându-ne ce activitate urmează: ”Atenție! Toate echipele se invită la masă!”, ”Atenție! Începe siesta!”, ”Atenție! Încep competițiile sportive!” etc. :)
  Dacă vreai să afli mai multe, mă poți contacta pe site-urile de socializare. (Vezi ”FIND ME ON” în partea dreaptă a paginii).

Iata cateva poze>28 comments:

 1. Eu ma duk pe 16 august*Sper sami plaka si sa ma distrez:)

  ReplyDelete
 2. Si eu la fel ma duc pe 16 august si sper sami placa..

  ReplyDelete
 3. ma skuzati dar cu cit cumparati foile?:D
  ReplyDelete
 4. Dumitru, depinde de unde le iai. Daca le iai direct de acolo, peste 1000 lei, iar daca le iai prin cunoscuti, pretul unei foi de odihna ar putea sa ajunga la 250 - 400 .

  ReplyDelete
 5. cit costa o foaie anul acesta. ce conditii sunt acum ...

  ReplyDelete
 6. Eu ma duc pe 22 iulie sper sa vin cu voie buna

  ReplyDelete
 7. Eu am fost acolo de 5 ori la rind in fiecare an! Acolo e foarte super! E Mai super de 100 de ori ca la kamping si la alte tabere! Anul Avesta tot o sa plec! Nu mam plictisit deloc!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pe data te vei duce anul acesta?

   Delete
  2. doamna ;domnisoara dumneavostra cred ca nu ati fost inca la camping de spuneti asa prostii eu am mers la ambele tabere si la tabara perlele nistrului era asa de urit si asa de dezgustator si mincarea era oribila dar la camping erau conditiile superbe si mincarea delicioasa +la ea era calatorie cu vapoorul +se dadeau si frigarui dar la perlele nistrului asa ceva nu exista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!multumesc anticipat!!!!!

   Delete
  3. eu cred la fel

   Delete
  4. haivarog nu stiti cit de greu e sa conduci o tabara intreaga tot timp se gasesc oameni care sa critice daca tie nutia pacut nu inseamna ca la nimeni nu trebuie sai placa

   Delete
  5. La tabara ,, Perlele Nistrului '' este discoteca ? Dacă da , cit tine discoteca Adica de la ce ora pina la ce ora!

   Delete
  6. de unde ai foaie?

   Delete
 8. da nu stiti daca o renovat bazinul

  ReplyDelete
  Replies
  1. nu stiţi cumva adresa exacta a taberei?

   Delete
  2. Tabăra se află exact la ieșirea din Vadul lui Vodă.

   Delete
 9. Vreau foaie de tabara de unde sa iau?please cit mai repede

  ReplyDelete
 10. eu ma duc al 2 an la tabara 1 an am fost la kamping dar pot sa va intreb la perlele nistrului pot sa sa mi iau cu mine mine skate bord sau role?

  ReplyDelete
 11. Dar Disco acolo este?

  ReplyDelete
 12. Cine are foi la aceasta tabara 1 august 2016 cumpar 1 foaie

  ReplyDelete
 13. Cine are foi la aceasta tabara 1 august 2016 cumpar 1 foaie

  ReplyDelete
 14. Ciné are 1 foae la tabara perlele Nistrului!?? Sau stie cineva de unde pot face rost acuma in iulie!? Va multumesc frumos!

  ReplyDelete
 15. Ciné are 1 foae la tabara perlele Nistrului!?? Sau stie cineva de unde pot face rost acuma in iulie!? Va multumesc frumos!

  ReplyDelete
 16. Cine imi oate vinde o foaie in turu 3 ?

  ReplyDelete
 17. Când e stingerea la această tabără?

  ReplyDelete
 18. eu tot merg la aceasta tabara

  ReplyDelete