Caiete, poze și mesaje prăfuite

   Bună! Înainte de toate: Astăzi e Ziua Independenței în Republica Moldova, deci Felicitări! Simțiți-vă liberi! Bucurați-vă de libertate!

****

   Toate chestiile spre care tind omaenii pot fi rezumate la un singur scop (pe cât de comun - pe atât de banal) - Ne trăim viața!
   În momentul de față, fiecare decizie pe care o luăm ni se pare corectă, iar fiecare cuvânt pe care-l spunem considerăm că-i înțelept. Doar pare. Doar conisderăm. Notează-ți pe o foaie viziunea ta despre viață, părerile tale despre oamenii din jur sau pur și simplu descrie-te pe tine. Păstrează această foaie și crede-mă că vei râde într-o zi de fiecare cuvânt scris acolo. 
  Recent am răsfoit vechi caiete de-ale mele (caiete cu ”secrete”), am revăzut vechi poze (mă refer la poze cu valoare,  vii, naturale, ne-editate, ne-lăicuite, ne-electronice), vechi mesaje (aici mă refer și la bilețele boțite din caietul de matematică, și la cele din facebook/odnoklassniki). În fine, recent mi-am reamintit ce însemna ”EU” cu câțiva ani în urmă. Deci nu pot să cred că acele litere, acel mod de exprimare, acea viziune și acea mutrișoară din poză îmi aparține. E o senzație incredibilă. Parcă-ar fi acea secvență filme când se spune ” Cu x în urmă”, unde x e perioada de timp, iar urmărind acea secvență îți tot repeți ” Asta nu-s eu, e imposibil. Nu pot să cred că am zis/am făcut așa ceva. Vai de mine, da ce naivă eram!”...etc..
  Oameni buni, păstrați-vă fiecare desen, fiecare măzgălitură, și chiar fiecare poză indiferent cât de nereușită este, căci peste ani fiecare mărunțiș care o să-ți reamintească de ”vechea/vechiul TU” va face parte din cele mai valoroase obiecte personale.


  

No comments:

Post a Comment