Lumea Ta!
Se pare că cei din Carla's Dreams își fac intrarea în etapa a 2-a CSD cu două piese originale și extrem de plăcute auzului: Tempus Fugit și Lumea Ta.
 Mulțumesc CSD că m-ați făcut să pot asculta Rap(uram tot ce înseamnă Rap, până și-au făcut CSD apariția), și pentru că ați demonstrat ce poate poseda o voce anonimă și unde se poate ajunge fără ”fițe de vedetă”. Sperăm că în etapa a 2-a vom rămâne cel puțin la fel de entuziasmați de muzica voastră.
 Când am auzit prima dată piesa Lumea Ta (cu 13 ore în urmă, când a fost adăugată), mi-am zis: ”Nu merg să dorm până când nu fac un filmuleț cu versuri la această piesă!”.
 Asta am și făcut!! Iată rezultatul final:


3 comments:

  1. Carla's Dreams,ce prostie si inca o dovada a tupismului multor moldoveni.muzica trebuie sa fie ceva viu,o istorie.muzica adevarata e aceea pe care au ascultato,o asculta si o vor asculta peste ani,fara top-uri si altele.dar muzica nu face fiecare,trebuie munca si talent.muzica nu sint niste versuri prostesti care par a fi sincere si despre multi ditre noi.asa muzica face oricine.mai vrem sa fim respectati de itreaga lume,dar noi ne batem joc de tara si bogatia noastra

    ReplyDelete
  2. tu chiar crezi ca daca cineva face un rap prostesc pe niste versuri prostesti,cum sa fim luati in serios de lume cind le permitem unor asa trupe si persoane sa ne MURDAREASCA tara?toti stim ca cuvintele necenzurate sunt parte din viata noastra,nu trebuie sa le facem ceva normal si un zid important al culturii noastre.traim intr-o tare care este facuta CURVA de o mare parte din populatie.Romania,Rusia,ce e asta mai oameni.avem o patrie,nu o prstituata,cine are pretentii fata de tara sau zice ca e roman sau rus las sa se duca acolo.

    ReplyDelete
  3. crezi ca asa trupe ne pot reprezenta bogatia neamului?

    ReplyDelete