Calm Down, măi!


  Astâmpărați-vă oameni! A murit Paul Walker și #abracadabra toți au uitat de Maia Sandu.
  Nu mai vezi pe ”adnaklasniși” tâmpenii  de genul ”Ce părere ai despre Maia Sandu?”; ”Vrei să moară Maia Sandu?”; ”Îi proastă Maia Sandu?”. Toate au fost înlocuite de către geniile ”adnaklasnișiului”  cu ”Klass=Respect pentru Paul Walker”; ”Dacă voi muri cândva din cauza vitezei să nu plângeți, eu zâmbeam. - asta Paul Walker o zîs”; ”Ți-e milă de Paul Walker”; ”O să te ținem minte Paul Walker, mereu vei fi cu noi”, etc.!
   Nu neg, omul a fost un actor bun, dar a fost un simplu OM. Nu-l mai pupați în c*r acum, când nu mai e în viață. Trebuia să-l apreciați înainte de a muri. Eu îs mai mult decât sigură că mulți dintre cei ce postează statuturile, notițele de genu', nici măcar nu îi cunoșteau numele atâta timp cât era în viață. La fel e și cu Maia Sandu: +camere la BAC, -3 zile din vacanță și ”booombăăă!!” -  toată lumea știe cine-i Maia Sandu, o ”complimentează” în toate modurile posibile și plănuiesc ”planuri-uraganuri„ pentru lichidarea intrusului în cauză. PEOPLE, CALM DOWN. Recunosc, că și mie mi-ar plăcea să dorm cu 3 zile mai mult, de două ori pe an, dar care-i problema cu camerele? Te ”intimidează”? Serios? Mai gândește-te, caută o scuză mai puțin penibilă, apoi revină.
 Deci concluzia mea: Dacă îți pare într-adevăr rău de Paul Walker, plângi într-un colț, acasă, termină cu klassurile! Dacă vreai să-ți treacă supărarea pe Maia Sandu, învață!


Și da, n-am scris de mult timp. N-am o scuză. Revin curând, sper.

3 comments:

 1. Ai dreptate!!!
  P.S imi place ceea ce faci <3

  ReplyDelete
 2. Și mie-mi place ceea ce faci, Doina. :)

  ReplyDelete
 3. Mai bine posteze foto cu Paul Walker shi mai sandu decit copii bolnavi sau veterani

  ReplyDelete