Un cerc de prieteni ”celebritos” pe odnoklassniki

 Iubesc să fiu la curent cu tot ce se întâmplă în viața celebrităților. ..mai ales a celor din România, ..mai ales pe odnoklassniki. -_-
 Iubesc să răspund ”cred!”, când sunt întrebată ”Da și, tu nu crezi că Andra (sau alt cineva) are adnaklasniki? Eu o am în друзья! Eu încă și оценки primesc de la dânsa.”.
 Iubesc să văd inocența celor care comentează, apreciază pozele/notițele acestor persoane.

 Înainte să vă arăt cât de strânsă e legătura între Andra, Cătălin Măruță, Adela Popescu, Radu Valcan și mulți alții, vreau să vă anunț că Sanda Filat și-a făcut odnoklassniki, imediat după ce a fost anunțată căsătoria dintre Angela Gonța și Vlad Filat. Dacă nu crezi, iată dovada:
:) :) :)

Iată și cercul de prieteni ”celebritos” :Cătălin Măruță este ”în relație de căsătorie cu Andra Măruță”Andra Măruță a etichetat-o pe Laura Cosoi în cea mai recentă notiță a sa.Laura Cosoi adoră melodia ”Dj Project feat. Adela - Fără tine” și persoanele din ea. Astfel a ajuns Adela Popescu să fie etichetată în notița Laurei. :)))Adela Popescu e ”într-o relație romantică” cu Radu Valcan.

Radu Valcan ”a fost marcat de către Loredana Groza” într-o poză în care acesta nu apare (probabil el era în postura de fotograf).

Loredana Groza ”a fost marcată de către Elena Gheorghe”.

Elena Gheorge ”consideră super fotografia Delia Matache - Official”.

Îmi cer scuze, dar nu cred că mai vreau să continui cercetarea asta. Ar putea dura o veșnicie. Dacă totuși ești interesat, continuă tu. Pagina Deliei o găsești AICI.


No comments:

Post a Comment