R.I.P. Eurovision!!!


 Probabil aţi auzit deja cu toţii despre "regina" Europei, care de fapt e un "rege" păros. Cică "discriminare"... Care naiba discriminare? De când este un lucru normal să treci de la "masculin" la "neutru"? Da! NEUTRU, pentru că REFUZ să numesc această creatură "femeie". O femeie ar trebui să emane naturaleţe, rafinament, frumuseţe. Oare nu-s suficiente femei băieţoase în lumea asta? Chiar dacă le vedem pe la toate colţurile cu ţigara în gură în haine băieţeşti, mai nou, s-ar putea să le vedem şi cu barbă, pentru că Europa susţine prostia. Ăsta-i cântec câştigător? .. sau poate .. o barbă dezgustătoare desemnată câştigătoare?  Iată câteva dintre reacţii NORMALE în imagini de la comentariile cover-ului paginii oficiale de facebook a Eurovisionului :7 comments:

 1. îti dai seama că tu crezi că toate femeile trebuie să fie stereotipuri? O femeie face ce vrea cu corpul ei, nu spui tu nimănui cum ar trebui să arăte, că în cazul ăsta toate femeile ar trebui să fie casnică și să nu se întereseze de politică sau știință.
  Și ai auzit tu de democrație? Ceva acolo că fiecare e liber să se exprime cum dorește cât timp nu dăunează altora ?
  Dacă nu, atunci mergi în rusia și stai sub pumnul unui MUJÎC adevărat, că fără democrație femeile erau reduse la nimic, uite la musulmani.
  Și apropo ăsta este un concurs de muzică și nu ”frumusețe”, ți-ar plăcea dacă Moldova nu ar putea câștiga pentru că europenii nu ne consideră destul de ”frumoși” ?

  ReplyDelete
 2. I think you're just an idiot with no morals, freedom and democracy in you. Period.

  ReplyDelete
 3. Dragă Radu, dacă tot ai atins subiectul ”democrație”, te anunț că există și dreptul la opinie. Nu am spus NIMĂNUI cum să arate, dacă de asta încerci să mă acuzi. Cât despre ”mergi în rusia și stai sub pumnul unui MUJÎC adevărat” îmi sună ca un îndemn penibil la care ai ajuns cu punctul tău de vedere. :))
  Și apropo, exact la partea cu ”concurs de muzică și nu ”frumusețe”” încercam să ajung. Dintre atâtea piese bune și voci puternice s-a desemnat câștigătoare anume această tipă sau tip (ce-o fi) care din pură întâmplare se întâmplă să arate ca o doamnă cu barbă.. :))) Prin urmare, vrei să spui că în cazul de față a fost apreciată piesa (din punctul meu de vedere - de doi bani), și nu extravaganța? ))))

  ReplyDelete
 4. Well, Alina, you don't know anything about me. Period!

  ReplyDelete
 5. Eu nu am vazut atât de multe cântece bune, The Common Linnets - Calm After The Storm mia plăcut în rest cîntece simple și în opinia mea Paralela 47 ar fi trebuit să reprezinte Moldova, dar să fie, să presupunem că toți europenii iubesc fetele cu barbă și au zis la naiba cu cântecele.
  Tu ai zis ca :”O femeie trebuie să emane naturaleţe, rafinament, frumuseţe.” , oare nu zici tu cum trebuie să fie o femeie în acel enunț, seamănă ca o descriere de prințese dar ce naiba știu, retardatu de mine.
  Dacă tu ai dreptul la opinie atunci are și el (pentru că e barbat care se conportă ca femeie).
  Sincer, de ce te temi de ideea că cineva nu iubește țițele și iubește penisul ?

  ReplyDelete
 6. ''de ce te temi de ideea că cineva nu iubește țițele și iubește penisul ?'' - trebui sa scrii de la bun inceput fraza asta si era sa ne fie si noua clar de ce te revolti tu in felul dat. :)))))

  ReplyDelete
 7. Fiecare își are propria părere, inclusiv la capitolul ”Muzică” și ”Principii de viață”. Uneori gusturile coincid, alteori nu. E firesc să fie așa. Sunt total de acord cu ce-ai zis tu acolo de Calm After The Storm și Paralela 47.. În schimb, nu-s nici pe departe de acord cu acest câștigător, în timp ce tu se pare că ești. Îți respect punctul de vedere, deși al meu e complet diferit. Și da, în acel enunț am spus cum ar trebui să arate o adevărată femeie în viziunea mea.
  Nu am de gând să mă cert cu tine, Radule, dar dacă îți potolește curiozitatea, află că NU MĂ TEM și nici nu mă deranjează orientarea sexuală a Conchitei, sau a oricărei alte persoane. Mă deranjează faptul că copiii mici (nu că aș fi eu tare mare) se uit la Eurovision și li se pare un lucru normal ”femeia cu barbă”. NU e o ”descriere de prințesă”, sunt doar 3 însușiri ale unei femei ordinare, 3 însușiri pe care indiferent dacă femeia e transvestită sau femeie e din naștere ar trebui să le posede. Naturalețea nu presupune numai o față lipsită de machiaj, rafinamentul nu presupune numai lipsa unei barbe :D și frumusețea în opinia mea cu siguranță nu presupune doar forme perfecte ale feței și ale corpului. Aș putea continua până mâine dimineață, dar m-aș mira dacă ai citit până aici. În fine, nu mă aștept să înțelegi ce vreau să spun... Oricum, mulțumesc pentru că ți-ai pierdut câteva minute prețioase din viață contrându-te cu mine, să ai o seară frumoasă.

  ReplyDelete