O pagină din jurnal - 1 - "Planuri pentru vacanţă"


E pentru a treia oară când încerc să scriu acest articol. Sper ca măcar de această dată să nu apară erori care să-mi şteargă articolul aproape complet. Se pare că "a scrie un articol de pe telefonul mobil" nu e chiar atât de haios precum credeam, dar ar trebui să mă obişnuiesc cu asta atâta timp cât PC-ul meu nu e în cea mai bună formă în aceste zile.
***************
  Cât de frumos este că vara începe pe o notă pozitivă, adică cu inofensiva "Zi a Copiilor". Şi la 16 ani simt spiritul acestei sărbători. 
   Nici nu a început bine, şi deja am o groază de planuri pentru vară. De curând am scris un articol pe Just For Positive, numit "92 lucruri interesante de făcut în această vară" . Pe lângă aceste 92 lucruri care merită încercate de oricine, iată alte 10 activităţi ce ţin de interes personal care îmi propun să le realizez în această vară:
1. Să dau cu brio examenele despre care se discută foarte mult în ultimul timp în familie, în cercul de prieteni şi în gândul meu (: (5 iunie - matematică, 9 iunie - limba şi literatura română, 12 iunie - limba engleză)
2. Să petrec cât mai mult timp posibil cu colegii din gimnaziu.
3. Să merg la audiţiile Moldova are Talent, sezonul 2, în calitate de spectator, aşa cum am făcut şi anul trecut.
  4. Să fac cât mai multe DIY-uri care mi-ar ocupa timpul în mod creativ.
  5. Să particip la cele 2 proiecte inedite, pe urma cărora voi acumula, cu siguranţă, experienţă utilă pentru viitor. ("It's time to drop the curtains" şi "GLOW TOBE")
6. Să prind un bronz frumos după care tânjeşte albă mea piele de câteva luni.
7. Să termin de citit măcar o carte în engleză (habar n-am când şi de ce am renunţat la "The secret of Emma and Micha" şi "The Outsider").
  8. Să mai adaug muzică bună playlist-ului meu.
  9. Să studiez mai serios limba germană (până acum doar am învăţat câteva cuvinte esenţiale)
 10. Să aplic la CNC, (#hope #turism #bursă) şi să-mi cunosc noii colegi.

No comments:

Post a Comment