O pagină din jurnal -12- Gata cu examenele!!!

  Astăzi ( 12 iunie) toată lumea vorbeşte despre fotbal. Până şi google-ul are un doodle nou, special cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal 2014. 
   Ştiu că, probabil, aţi prefera mai degrabă să citiţi despre fotbal decât despre ce am făcut eu toată ziua. Sunt conştientă că nu e întotdeauna intrigant, dar cum spuneam şi mai înainte, odată cu trecerea timpului, aceste articole vor fi preţioase pentru mine. Cu alte cuvinte, aveţi libera alegere să citiţi sau nu articolele.Scopul pentru care eu le scriu nu este să vă plictisesc, ci să păstrez această vară, cel puţin în formă scrisă.
   Ziua a început cu examenul la limba engleză - ultimul examen din acest an. Mă simt şi calmă, şi agitată. Calmă pentru că am terminat-o cu examenele, agitată pentru că abia încep pregătirile pentru bal şi pentru cele 2 proiecte la care urmează să particip în curând: "It's time to drop the curtains" şi "GLOW TOBE" . ^_^  În fine, ar fi bine să mă concentrez pe prezent şi atât. Revin: Ajunsă acasă, am stat intenţionat pe afară să mă vadă soarele, iar spre seară am văzut un episod din Cougar Town, după care am analizat "scenariile" din anii precedenţi de la balul de absolvire. De dimineaţă am fost anunţată că voi fi prezentatoare, aşa că mâine urmează să merg la şcoală să vedem (împreună cu Maria, cealaltă prezentatoare) ce facem cu scenariul. :)

No comments:

Post a Comment