O pagină din jurnal - 2 - DIY: DECOREAZĂ CAIETELE URÂTE;

   A doua zi din vară s-a adeverit a fi una destul de plictisitoarte, dar şi creativă pentru mine. După ce am mers, cu greu, la consultaţii (unde erau în jur de 6 persoane), ajunsă acasă pe la 11:30, am văzut câteva episoade din Cougar Town, am ascultat primele 3 episoade din Big City Small World (mă ajută să-mi dezvolt nivelul de comunicare în limba engleză) după care am încercat să-mi decorez urâtul meu caiet de limbi străine cu ajutorul triunghiurilor în stil "hipster" (vezi în imaginile de mai jos). Între timp a venit la mine Petrică - prietenaşul meu de 10 ani, care m-a dus de nas spunându-mi că taticul său ştie unde se află și nu va fi nici o problemă dacă stă până târziu. :)) Acum, la 23:20, Petrică împreună cu tatăl său  îşi ia rămas-bun, iar caietul meu e gata. Mai jos găseşti câţiva paşi super-simpli cu ajutorul cărora am decorat caietul + imaginile corespunzătoare pașilor. Calitatea imaginilor este una foarte scăzută, dar importantă este înțelegerea esenței.

1. Am decupat două foi simple A4 conform dimensiunilor caietului, pentru ambele coperte.


2. Am încercat să fac un triunghi echilateral, cât se poate de corect (n-am utilizat decât o riglă și un pix, fapt pentru care nu mi-a ieșit chiar corect). L-am făcut desenat și decupat pe o bucată de carton, ca să-l folosesc pentru a face celelalte triunghiuri pe foile revistelor (vezi punctul 3).


3. Mi-am adunat câteva reviste, broșuri și postere ce nu îmi vor mai folosi la nimic, am decupat multe multe triunghiuri.


4. După decupare, le-am repartizat pe foile de la punctul 1, și le-am lipit.

5. Ambele foi obținute la punctul 4 au fost lipite de coperta originală a caietului și am obținut un caiet super cute. (în realitate arată mai bine decât în poze :D )

1 comment: