O pagină din jurnal - 20 - Pe ultima sută de metri

 Pentru mine a 20-a zi din vară a fost una extrem de încărcată. Alarma m-a trezit la ora 8:30. Pe la 9, m-a sunat diriginta să-mi spună că au venit rezultatele examenului de limbă română. La ora 10 eram la școală, dar rezultatele întârziau. La 10 și ceva au apărut rezultatele care nu m-au mulțumit nici pe departe. Fără falsă modestie, mă așteptam să am un 9 puternic. Realitatea m-a surprins neplăcut. Am 8, fără 2 puncte 9. :( Dezamăgită e un cuvânt prea fragil pentru ce simt cu adevărat. Am dat, bineînțeles, câțiva itemi spre reevaluare. Sper să fie bine.
  Pe la ora 12 am luat-o pe Beatrice de la grădiniță și am avut grijă de ea până în jurul orei 18:00, când au venit acasă mai mulți membri ai familiei. Mulțumită mămicii mele am reușit să mă ocup între timp și de diplomele (și alte elemente necesare jocurilor) pentru mâine. Spre seară am ieșit la o plimbare care a durat aproximativ 2 ore, iar de la 22 și ceva până acum (1:18) mi-am finisat filmulețul + am fost ajutată de tăticu și Marcelluș (sora mea) cu coroana Regelui și a Reginei balului. :)))
  Mâine e ziua cea importantă!! :D Simt că nu sunt pregătită, încă. Țin să spun un mare MULȚUMESC persoanelor care mă ajută și mă susțin! De duminică intru și eu în vacanță! :))

No comments:

Post a Comment