O pagină din jurnal - 22 - În aşteptarea ultimului rezultat

  Nu pot să cred că au trecut atât de repede ultimile două zile. Ieri, imediat după ce am scris articolul, am făcut poze lampioanelor, după care mi-a murit bateria telefonului. Ajunsă acasă pe la ora 3 fără vreo 20 minute, m-am îmbrăcat repede cu ce am găsit mai gros, mi-am luat câteva haine de schimb și am pornit cu clasa spre Ghidighici să întâlnim zorii! Mi-am lăsat telefonul descărcat acasă. Drumul a fost lung, dar interesant. Mergând câte două persoane de mânuță prin pădure, cu grija să nu întâlnim zorii pe drum, am trecut prin multe momente haioase. :)
Singurul moment când mi-a părut rău că nu am telefonul cu mine a fost atunci când am văzut soarele de-asupra apei. A fost un moment feeric.
  Pe la 10 am venit acasă. Am dormit până la 19, când Nina m-a sunat. În jurul orei 20:30 am ieșit cu prietenii. Am uploadat filmulețul despre care vorbeam în articolele precedente pe youtube, pentru că nu l-a mai văzut nimeni în timpul balului din motive tehnice. Îl găsești AICI.
  Am observat că în ultimul timp îmi place să cunosc oameni noi din ce în ce mai mult, chiar dacă nu țin întotdeauna legătura cu toți. Astăzi am cunoscut 3 persoane, dintre care pe una o cunoșteam, dar nu comunicam deloc până astăzi. ^_^  Unicul lucru de care-mi pare rău astăzi, este că n-am ajuns la MemoRAM. Mi-am propus să ajung și acolo, dar la ora 15, când s-a petrecut, eu dormeam.
  Mâine vor fi aduse rezultatele de la ultimul examen, limba engleză. Am o presimțire că o să fiu dezamăgită. ..dezamăgită nu de rezultatul meu, dar de nedreptate.
  Noapte bună!

2 comments:

 1. Te rog pe nimeni nu invidia
  Aceasta cu nimic nu te va alina
  Poate e o abusurditate,
  Dar viața-n general e-o nedreptate.

  Multe în viață ve-i vedea
  Dar sper că la așa nivel nu vei cădea
  Cînd doar există-n suflet răzbunare
  Și nici nu știi semnificația cuvîntului "iertare".

  Da, poate e o nebunie,
  Dar așa e țara cu o totală ierarhie.

  P.S. Am mai întîlnit ceva de tipul MemoRAM pe net însă pe mine personal nu m-a impresionat.

  ReplyDelete
 2. Eu mai degrabă i-aș zice dezgust decât nedreptate. Și cum îmi zic și părinții:” Lasă că BAC-ul o să-i demascheze pe toți...Mulțumește-te de notele primite, că-s ale tale în tot sensul cuvântului”. ^_^

  ReplyDelete