O pagină din jurnal - 23 - Fericită!

 În această dimineață ar fi trebuit să mă trezesc la ora 10:00, dar emoțiile m-au trezit pe la 8 și jumătate.  Până la 11 am reușit să scriu un articol pe JFP. Exact la ora 11 eram la școală, dar rezultatele întârziau, fapt pentru care am mers cu Nina și Felicia (colege și prietene) acasă la fosta mea dirigintă, doamna Eremia Ecaterina, ca să-i returnez o floare uitată la Amicii în ziua balului.
  Înainte de a ajunge din nou la școală, am întâlnit-o pe Dorina, care ne-a spus că note de 10 sunt doar în clasa paralelă. Sinceră să fiu, am simțit că mi se înmoaie picioarele, și nu pot spune că aveam acest sentiment din ividie față de cei din clasa paralelă, ci din dezamăgirea față de mine. Imediat după ce am intrat pe poarta școlii, o persoană din clasa paralelă mi-a zis că am 10. Eram confuză, dar și fericită într-un fel. Sinceră să fiu, habar n-am cum am ajuns în fața listelor cu elevi și note și cum am reacționat când am văzut că am luat 100 puncte, știu doar că eram plăcut-surprinsă, și (fără modestie falsă) chiar eram mândră de mine și de cunoștințele mele.
  La aproximativ 18:45 am fost să mă văd cu niște persoane din echipa moldovenilor a proiectului ”It's time to drop the curtains". Spre dezamăgirea mea, nu au venit prea mulți membri, așa că întâlnirea n-a durat mult. Pe la ora 20:00, m-am întâlnit la Creme de la Creme cu Marceluș și câteva prietene din gimnaziu ale acesteia. Mi-am luat o chestie care sună mai interesant decât se scrie (: + apă plată. Când am ajuns înapoi în Trușeni am mâncat înghețata mea preferată din ultimul timp, după care mi-am descărcat și am testat cu un prieten cunoscuta aplicație Viber, despre care toată lumea vorbește. Iată chiar este o aplicație interesantă și utilă!
  Cam atât pentru astăzi. Mâine urmează să merg la medicul de familie și, dacă e posibil,  să ies cu prietenii.

No comments:

Post a Comment