O pagină din jurnal - 27, 28, 29 - ^_^

    E 2:00. Sunt multe de spus. Ultimile 3 zile au fost unele dintre cele mai importante zile alte acestei veri. Pentru că e deja târziu și nu am prea mult timp rezervat pentru dormit, cred că o să spun succint câte ceva din ultimile 3 zile. 
  27 iunie a fost prima zi de ”It is time to drop the curtains”. Nu am reușit să facem prea multe în această zi, decât să ne cunoaștem reciproc și să gătim o zeamă uriașă în condiții tare, tare interesante (echipa de moldoveni știe despre ce vorbesc). Chiar și așa, a fost o zi destul de interesantă.
  Sâmbătă, 28 iunie am făcut câteva activități interesante precum ”Samurai” (cred),  ”Cine sunt eu” jocul de identitate, fără cuvinte, și altele. În această zi responsabilă pentru gătit a fost echipa olandei care s-a descurcat destul de bine (o să uploadez și niște imagini când o să ajung acasă).
   Duminică, 29 iunie. În această zi am fost distrați de un joc haios de improvizare, numit Eggsercise, după care am avut mult timp liber, timp frumos și mâncare tradițională din partea românilor. 


  E 2:22. Mă prinde somnul. Toată lumea se distrează. Revin cât de curând posibil. 


  

No comments:

Post a Comment