O pagină din jurnal - 5, 6, 7 - 3 în 1

 Am început să scriu articolele din seria "O pagină din jurnal", cu scopul ca în viitor (sau peste 3 luni, sau peste un an, sau peste cinci, sau chiar în zece ani) să-mi pot răspunde la întrebarea "Ce am făcut în vara anului 2014?". Motivul pentru care n-am mai scris din ziua examenului de matematică este că am avut nişte probleme cu publicarea de pe telefon, iar pe lângă asta, am avut parte de 3 zile care mi le voi aminti cu siguranţă şi fără să le notez undeva. Totuşi, iată câteva momente din:

05.06.2014


  Examenul la matematică. Nu prea şi-a făcut efectul ciocolata mâncată de dimineaţă (dacă mai ştii mitul cela cu inteligenţa de la ciocolată). M-am descurcat destul de bine, deşi se putea şi mai bine. După examen am fost la o prietenă a cărei pisică pare a fi un om reîncarnat, întrucât aceasta se poartă foarte foarte ciudat (mai sus este şi o imagine cu ea). Spre finalul zilei am ascultat câteva episoade din Elementary Podcast (mă ajută foarte mult să-mi dezvolt nivelul de vorbire în l. engleză, recomand tuturor mai ales aplicaţia din Google Play, pentru că apare şi textul). Seara târziu, am scris un articol despre această zi care n-a apărut, datorită "formidabilei aplicaţii Blogger din telefon". (:
06.06.2014
  De 6 iunie am fost o adevărată gospodină (ceea ce se întâmplă mai răruţ). 1. Imediat după consultaţii, pe la 11 am avut grijă de Betty penrtu câteva ore. 2. Am făcut zeamă de la A la Z singurică pentru prima dată. (: Să nu mă credeţi o ciudată, dar eu zeamă nu pot mânca. Pur şi simplu nu pot o mânca, nu-mi place sub nici o formă, fapt pentru care n-am gustat-o nici de această dată. Chiar şi aşa, judecând după opinia familiei, nu m-am descurcat foarte rău. 3. Am tăiat uscăciunile din grădina cu floricele.. (: Mai spre seară mi-a fost publicat pe JFP articolul Oameni "ai Chişinăului" întâlniţi pe stradă. Abia pe la 20:00, am ieşit cu prietenii.
07.06. 2014
  Atăzi, (adică ieri, pentru că e deja 0:08), am fost la audiţiile Moldova are Talent (bineînţeles că în calitate de spectator), m-am uitat la rochii în Gemeni şi am trecut să văd şi văcuţele despre care se vorbeşte atât de mult pe KLUMEA.
 Despre Moldova are Talet, din câte am reuşit să văd, pot spune că n-am rămas deloc dezamăgită. Am avut ocazia să-l revăd pe Mihai Covali, câteva echipe de persoane ce se ocupă cu workout-ul, două grupuri de copilaşi superbi, un moment "în haine albe" foarte, foarte frumos, şi alte câteva prestaţii.
 Rochiţă aşa şi nu mi-am mai găsit, nicăieri, nici măcar pe tobi (unde de fiecare dată găsesc ceva interesant) astăzi n-am văzut nimic să-mi placă în mod special. Habar n-am ce vreau.
 Văcuţile sunt fastuoase!! Colorate, elegante, ehh... ce să mai zic, demne de a fi vedete. Toată lumea se pozează cu ele.
Mâine trebuie să mă trezesc devreme, că vine Betty de dimineaţă, aşa că acum, la 0:31, cred că a venit timpul să dorm. Noapte bună!


No comments:

Post a Comment