O pagină din jurnal - 30 .... 45 - O scurtă recapitulare   Hohoho. I'm back.
  În ultimile două săptămâni nu am mai publicat nimic pe blog, datorită lipsei de "free time". Cred că a fost pentru prima dată din ultimii ani când m-am simţit bine să nu am deloc timp liber, şi asta se datorează activităţilor interesante din "timpul ne-liber" :D .
  Aş putea vorbi despre aceste frumoase două săptămâni la nesfârşit, dar cine m-ar asculta? Am prins cu mult timp in urmă ideea că articolele lungi plictisesc, de aceea (fiind inspirată şi de o participantă din Ukraina, la primul proiect)  mi-am deschis un "Projects Book", în care am scris câte ceva despre ambele proiecte + am improvizat nişte cutiuţe în care am de gând să păstrez toate simbolurile micuţe ce îmi pot aminti de zilele din proiecte. Cine e interesat să ştie cum au decurs pentru mine ultimile două săptămâni, deja ştie.
Deci, voi sări peste uluitoarele mele proiecte ( pentru că după cum mentionasem şi mai sus, e mult prea mult de povestit + am scris despre ele în altă parte + las doar cateva poze + nobody cares). 
  Sâmbătă, în jurul orei 18, am revenit acasă. Am luat cina cu familia, după care m-am întâlnint cu cele mai bune prietene. 
  Duminică am pierdut cea mai mare parte a zilei privind câteva episoade din Cougar Town. Spre seară am ieşit cu prietenii, însă n-am stat foarte mult întrucât toată lumea se grăbea să vadă footballul. Germania învingătoare! Imediat după football am adormit.
Luni a fost o zi importantă pentru mine: am aplicat la CNC, TURISM.  Pe 3 august voi află dacă am fost acceptată (cu bursă) sau nu. Imediat după aplicare, m-am întâlnit cu Corina ( un om de nota 11, cu care m-am cunoscut în tabăra GLOW TOBE). Împreună cu Corina am verificat fiecare coltişor al magazinului UNIC, în speranţa că vom găsi cărţile de joc speciale pentru jocul "Apples to Apples", care ne-a impresionat în tabără.  Se pare că cărţi de acest gen nu există în vânzare în Republica Moldova. :(   După, am cercetat minuţios 2 magazine cu haine, din unul luându-mi un tricou.  Când ne-am săturat de "plimbare", ne-am relaxat puţin într-o Andy's Pizza din apropiere, după care fiecare a plecat pe la casele lor.
Marţi, de dimineaţă am  fost ocupată cu "downloadarea" "batrâbului" The Sims 3. Pentru prima dată mi-a reuşit să downloadez de una singură de la A la Z un joc din torrents. Trebuie să recunosc că mă mândresc cu această reuşită şi chiar am primit plăcere să REjoc The Sims.
  De la revenirea mea totul pare schimbat: pisicii mai mari, aerul mai proaspăt, mâncarea mai bună, patul mai moale şi nopţile mai liniştite. Până şi blogul meu şi-a schimbat cursosul (din cauza unor probleme tehnice cu vechiul cursor). E 2:58, iar eu vă spun noapte bună.
 
No comments:

Post a Comment