Încă o pagină din jurnal :)  Am aşa momente când îmi amintesc că fiecare clipă e irepetabilă. Cu siguranţă, o să mai stau şi altă dată cu laptopul în braţe, pe pat, în întuneric, ascultând muzică frumoasă şi aşteptând să primesc nişte poze pe skype, şi totuşi, niciodată nu va mai fi 17.08.2014, ora 22:22 (sau data şi ora exactă când citeşti tu aceste rânduri). Chiar m-a motivat întrebarea reprezentantului CTJ (din păcate nu-mi amintesc numele), în cadrul NGO Fair, WWM. Nu pot reda cu exactitate cuvintele, dar ideea era următoarea: "Imaginează-ţi că ai un cont în care primeşti zi de zi 86 400 lei. La sfârşitul fiecărei zile ţi se iau toţi banii necheltuiţi în ziua respectivă, iar în ziua următoare primeşti alţi 86 400 lei, şi tot aşa mai departe. Nu-i aşa că ai face tot posibilul să cheltui cât mai mulţi bani în fiecare zi? Atunci care-i problema cu timpul? De ce nu am cheltui constructiv şi cele 86 400 secunde care le primim în fiecare zi?".. Chiar şi acum când parcă am înţeles cât de preţios e timpul, mai am muult de lucrat cu gestionarea lui. E 22:57, fapt ce denotă că am pierdut 2100 secunde, abandonând articolul pentru aproximativ 35 minute pentru a hoinări pe nişte pagini aleatorii ale internetului.
  Ieri am venit de la WWM. Acum Projects Book-ul meu are cu o pagină mai mult. Mulţi m-au întrebat de ce nu am scris pe blog despre It's time to drop the curtains sau Glow Tobe. Mi-e foarte greu să mă rezum doar la câteva enunţuri când vorbesc despre un proiect!!! Vorbesc foarte serios! Poate că doar am fost norocoasă să fac parte din 3 proiecte foarte bune, dar pot spune cu mâna pe inimă că aş putea scrie 3 cărţi despre ITTDTC, GT şi WWM. Am cunoscut foarte multe persoane interesante, am învăţat lucruri utile, am trăit emoţii de nedescris! Am avut parte de momente care, pur şi simplu, nu pot fi redate în doar câteva rânduri negre pe fundal alb. Ar fi nedrept să pot. Chiar şi aşa, o să mă gândesc la o metodă să mă rezum la câteva idei generale, şi îmi promit mie că o să revin până la sfârşitul verii cu câte ceva despre fiecare proiect.
  Să aveţi o seară frumoasă şi bucuraţi-vă de ce a mai rămas din vară. 

5 comments:

 1. Каждая проходящая минута, это ещё один шанс всё изменить.
  Ты уже потратила больше 8179200 минут, но всё только впереди.
  Закрои глаза и живи. =)
  П.С.
  А лето как ушла, так и вернется.

  ReplyDelete
 2. :) очень красиво сказано..

  ReplyDelete
 3. Am citit unele articole din 2012 din curiozitate, și mi-a plăcut la nebunie articolul "Ce preferă Youtube-ul".
  De ce nu ai face un asemenea articol doar ca cu google(.md/.com/.ru), yandex sau alte site-uri.
  Oare de ce nu ai crea o noua rubrica despre navigarea pe net (ceva de tipul "I like it"), în care ne-ai face cunoștință cu site-uri necunoscute, dar destul de interesante.
  Căci mulți deja sunt sătui de facebook , youtube, ok, vk , și doresc ceva nou.

  ReplyDelete
 4. Ca exemplu:
  Железная дорога - http://www.trickytracks.ch/
  Виртуальный Версаль - http://www.chaostoperfection.com/
  Звёздная карта - http://workshop.chromeexperiments.com...

  ReplyDelete
 5. Îţi mulţumesc mult pentru sugestie. Sună interesant. O să mă gândesc la asta. :)

  ReplyDelete