Ultima pagină din jurnal! Patrea I-a


 Iată și partea I a ultimului aricol, înainte de primul. Ultimul văratic, înainte de primul tomnatic.

  3 zile. Au mai rămas doar 3 zile de vară. Nu mă afectează atât de mult faptul că vara se termină, cât că începe toamna. Și nu e o toamnă oarecare. După 9 ani în care știam exact unde urmează să merg la 1 septembrie și cu cine o să mă întâlnesc acolo, mă despart doar 3 zile de un întâi septembrie total diferit. Întotdeauna mi-a plăcut să cunosc oameni noi, dar de această dată mă trec fiorii când mă gândesc la această treaptă nouă din viață.
  Mulți deja au reușit să-mi spună că vara a trecut pe nesimțite sau că n-au reușit să facă ce și-au propus. Și pentru mine a trecut pe nesimțite, dar cu siguranță am reușit să fac ce mi-am propus. Poate chiar mai mult de atât. :) În primul meu articol din această vară am scris 10 lucruri care mi-am propus să le fac în vara anului 2014. Iată ce am obținut:

 Examenle le-am scris pe note cât de cât bunișoare (1), care m-au ajutat la aplicarea la CNC al ASEM, pe urma căreia am fost și acceptată cu bursă, la Turism (10). Noii colegi nu i-am cunoscut personal, încă, deși am reușit să petrec destul timp cu foștii colegi din gimnaziu (2). Am fost și la audițiile Moldova are Talent (3), am reușit și să fac câteva DIY-uri (4), (din păcate nu am reușit să le postez pe toate pe blog, dar am imagini cu Projects Book-ul meu și cu Pop-up card-ul pregătit de mine la WWM, în calitate de Secret Friend-ul Andreei Medvițci - o scumpă. O să fac cândva și un articol în care să vă învăț cum se fac Pop-up card-urile, deși sunt nenumărate tutoriale pe internet). De asemenea, pe lângă proiectele propuse - It's time to drop the curtains și GLOW TOBE, am mai participat și la Wave Week Moldova, proiect la care am aplicat pe 25 iunie a anului curent, adică în ultima zi de aplicare. Îmi amintesc că ezitam să aplic și mă gândeam că chiar dacă voi fi acceptată, sunt slabe șanse să accept să particip. Mă bucur foarte mult că am luat decizia corectă și am participat. În următorul articol voi scrie despre cele trei proiecte enumerate mai sus.
  Iată că nici de bronzul mult-așteptat nu m-am lipsit. (6) Dacă nu mă așteptam să particip la tocmai 3 proiecte în această vară, ce pot spune despre marea Egee? O decizie spontană și nebunească de pe 18 iulie, a făcut ca pe 19 iulie să mă trezesc în drum spre mare, iar 20 iulie a fost ziua în care am văzut pentru prima dată marea. Mai multe găsești AICI. Pe parcursul săptămânii din Grecia, am citit pe Wattpad - ”Catch Me”, și am început să citesc Haters Gonna Hate, fapt ce îmi dă tot dreptul să consider realizat punctul 7.

  Muzica. :3 Mă simt mai mult decât împlinită sufletește cu punctul 8. Mi-am început vara cu o obsesie - ”Old Friend” de Sea Wolf, după care au urmat ore în șir în care ”fericitele mele urechi” au ascultat Kidnap Kid ”So Close””Like We Used To”, ”Survive”; Albume întregi de The Paper Kites și Of Monsters and Men; Dar și piesele cu care mă trezeam și mergeam la somn: Chris Malinchak - So Good To Me, Anathema - Dreaming Light, Ludovico Einaudi - Nuvole Bianche, I Giorni, Fran Healy - Sing me to sleep, Shout Out Louds - Chasing The Sinking Sun, Third Eye Blind - Deep Inside Of You, Danjlo - Xcuse, Zinc - Show Me, Milky Chance - Stolen Dance, The Script - Superheroes, The xx - Unfold, Ben Cocks - So Cold, The Intermission Project - Sorry, Bastille - Oblivion  .. si alte cateva pe care nu mi le amintesc acum. Nu este nici de neglijat noul album ATB - Contact  (mi-am luat bilet pentru 5 septembrie, Festivalul Culorilor, unde vine ATB cu acest album!! Yaaay! Can't wait!!)..
 Singurul meu "fail" este punctul 9. Nu m-am apucat serios de germană, în schimb mi-am dezvoltat considerabil nivelul de comunicare în limba engleză. :)
  
  Cam atât pentru prima parte a ultimei pagini din această vară. Partea a II-a o găsești AICI.

3 comments:

 1. Bună,
  Vino si ia Gratuit Imagini Mișcătoare Gif foarte frumoase pentru blog (ape curgatoare, flori, animale, peisaje, oameni, etc.) și pentru Telefonul Mobil.
  Colțișor de Rai
  3D Animated Gifs
  Te aștept cu drag,
  Valy

  ReplyDelete
 2. Cat' , ce bursa ai luat la colegiu?
  Sper ca de gradul I. ;)

  ReplyDelete
 3. Daca sincer, nu am idee. Nu am prea multe informatii despre asta, deocamdata. :*

  ReplyDelete