Culori


  Eu încă nu mi-am revenit după Festivalul Culorilor Darwin de săptămâna trecută: uşor răcită; tricoul încă mai are unele pete roşii cu toate că s-a menţionat că "se spală"; continui să mă uit la toate imaginile şi reportajele despre festival ca să "mă prind" pe undeva; continui să verific pagina ATB (că poate şi-o mai fi amintit şi postat câte ceva despe Moldova :D); mă trezesc pe stradă, la ore, sau chiar în microbus zâmbind involuntar când îmi amintesc despre peripeţiile (mult prea personale ca să scriu despre ele pe blog, dar cât se poate de inocente şi pozitive) peste care am trecut în seara festivalului alături de prieteni. :) Vezi în filmuleţul de mai jos câteva secvenţe din cum am petrecut eu Festivalul Culorilor Darwin.

2 comments:

  1. Adică cînd eu eram mic și mă jucam cu guașul sau acuarela de ma făceam de jos pîna sus colorat, mai ceva ca Avatar, eu îmi organizam propriul Festival de Culori?
    Dacă e așa, atunci patenta Festivalului de Culori îmi aparține mie =)

    În general aș spune că nu evenimentul creează atmosfera în așa momente, ci prietenii și cei apropiați. Iar evenimentul e doar un mic motiv de a ne face pe cîteva ceasuri copii.

    ReplyDelete
  2. Anonim, ai dreptate .. în mare parte.

    ReplyDelete