So FLEXy!!!


 Mi-am propus să nu scriu nimic despre FLEX, decât dacă o să fiu finalistă. Apreciez că te bucuri (sau nu), dar nu sunt finalistă, încă.
 Mi-am încălcat ”promisiunea” pentru că sunt foaaarte entuziasmată că am trecut primele două probe, adică urmează să particip foarte curând și la a treia: ultima! Simt nevoia să ”mă laud”. Cum zice tatăl meu: ”sunt cu un deget în America”, nu chiar cu un picior. :)) Înseamnă foarte mult pentru mine că sunt susținută de atâta lume: familie, colegi, prieteni, profesori, și undeva într-un colțișor de suflet parcă există frica să nu dezamăgesc, deși am suficientă încredere în mine. Deci, un MARE MULȚUMESC celor care-mi sunt alături.

 P.S:
Dacă citești aceste rânduri și nu mă cunoști personal, probabil e pentru că vrei să afli mai multe despre program, sau pentru că cauți să comunici cu cineva care trece prin aceeași situație ca și tine. M-am informat destul de mult despre acest program și s-ar putea să am răspunsuri la unele din întrebările tale + că mi-ar face o deosebită plăcere să te cunosc. Ești la un click distanță de mine. Mă găsești la adresele din rubrica ”Find Me ON”, din partea dreaptă a paginii. Dacă totuși nu ai posibilitatea să mă contactezi sau pur și simplu nu vrei, te-ar putea interesa vloggurile câtorva foști finaliști, care le găsești AICI, AICI, AICI, AICI și AICI.

6 comments:

 1. Felicitări!!!
  Sunt sigur că vei ajunge toată în America, nu doar cu un deget. =D
  Bravo, cu așa tempouri peste 10 ani vei ajunge și ministru sau poate prima Doamnă Președinte în R.Moldova. :)
  Nu toți sunt capabili cu așa înverșunare să înainteze.
  Îți urez succes și sper ca curînd să fie cu o domnișoară din Moldova mai mult în S.U.A.

  ReplyDelete
 2. Atât de mult înseamnă pentru mine acest comentariu!!! Nu știu cine ești cu certitudine, dar îți mulțumesc foarte, foarte mult pentru tot. Am senzația că nu-i primul tău comentariu, ceea ce denotă că îmi urmărești blogul, din când în când. Îți sunt foarte recunoscătoare. Serios. :))

  ReplyDelete
 3. Nu e primul comentariu.
  Cînd timpul îmi permite, vizitez blogul.
  Aș spune că aflu ceva nou din toate articolele. Despre ITTDTC, GT, WWM sau FLEX niciodată nu-aș afla, avînd niște cunoștințe oribile în engleză.
  Într-un oarecare mod aș spune că ești un exemplu, un model, cel puțin în domeniul limbilor străine spre care aș dori să tind.
  Și stilul tău de a te exprima, de a scrie, ridică dispoziția în orice moment.
  Pot să spun că săptămînal faci, cel puțin, o persoană să zîmbească și să gîndească că există o domnișoară ce cu pași mari merge spre idealurile sale, ce îmi dă speranță că și eu v-oi putea așa, dacă mă las de trîndăvit =D

  ReplyDelete
 4. ”un model în domeniul limbilor străine” cred că-i prea mult spus.. :)) Mai am mult, mult de lucrat în acest domeniu. Oricum îți mulțumesc pentru cuvintele frumoase. :*)

  ReplyDelete
 5. Cum succesele? Cum proba 3?

  ReplyDelete
 6. vedem la primavara, atunci vor fi rezultatele :3

  ReplyDelete