5 linkuri care trebuie să le știi


  Pe lângă toate efectele negative ce le are internetul asupra omului (care cu siguranță ți-au fost enumerate până acum de sute de ori de către persoanele mai în vârstă), există și o parte frumoasă a acestuia pe care fiecare o vede în felul său. Pe mine această parte ”frumoasă” mă ajută foarte mult, fapt pentru care vreau s-o împart și cu voi. 
  Ok, ca să fiu înțeleasă corect trebuie să precizez că în ochii mei așa zisa parte frumoasă a internetului nu se rezumă doar la 5 linkuri, dar dat fiind faptul că mi-ar lua o veșnicie să vă prezint pe larg avantajele internetului (ca și dezavantajele dealtfel), am selectat doar 5 linkuri care nu ți-ar strica să le știi:


 1. UrTurn: http://www.urturn.com/

 UrTurn te ajută să-ți dezvolți creativitatea și să te relaxezi, urmărind cele mai amuzante și ingenioase idei de a ”decora” imagini + participând la procesul de ”decorare” și obținând aprecieri din partea altor utilizatori. Nu-mi mai amintesc cum și când m-am înregistrat aici, dar de fiecare dată când mă plictisesc urturn e alegerea perfectă.
  2. Wattpad: https://www.wattpad.com/


  Dacă ai o istorie bună care vreai să fie citită, Wattpad e locul perfect pentru tine. Îți poți scrie propriile istorii, sau poți citi lucrările altor utilizatori. Partea frumoasă este că poți citi istorioare în diferite limbi. Totuși, dacă îți place mai mult să citești decât să scrii, n-ar strica să încerci și vreo bibliotecă online cum ar fi Clubul de lectură: http://clublectura.ro/


 3. Grooveshark: http://grooveshark.com/ Cu siguranță fiecare dintre voi are deja un loc în calculator unde-și ține toată muzica. Ei bine, locul meu este Grooveshark. E foarte bun, util și simplu de folosit, mai ales odată ce te obișnuiești cu el. Prin intermediul său am găsit puțin peste un sfert din toată muzica care-o ascult în prezent. 

 4. Digital dialects: http://www.digitaldialects.com/


   +70 limbi te așteaptă să le înveți prin intermediul unor jocuri distractive. Ok. Poate n-o să ai nevoie de mai mult de trei sferturi din toate limbile alea, dar dacă vrei să-ncepi să înveți o limbă străină, digital dialects e mai mult decât perfect pentru început. P.S: Așa am învățat culorile în germană și franceză. 
 5. WeTransfer: https://www.wetransfer.com/


  WeTransfer te ajută să trimiți fișiere mari, în timp record prietenilor, sau pe un e-mail chiar ție.  E simplu, rapid și super-util. Noteazăți linkul undeva și-ți garantez că o să-ți prindă bine într-o zi.Asta a fost tot, sper că ați aflat ceva nou! Scriu pe jumătate adormită în ultima oră a acestei zile (19.12.14 ora 23:32)! Noapte bună tuturor! :)

8 comments:

 1. MIe cel mai tare mia placut "Grooveshark" shi "Digital dialects" !!!
  Acum ascult muzica pe "grooveshark.com" imi antrenez germana da shi invatz engleza pe "digitaldialects.com/German.htm"
  MS muult :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mă bucur tare mult că ți-au plăcut. :*)
   P.S: Eu pe Digital dialects am ajuns tot datorită germanei. Acolo am învățat câteva cuvinte esențiale. Și chiar mi-a plăcut. Sper că în viitor o s-o îvăț bine și o voi vorbi fluent.
   P.P.S: Am o presimțire puternică că ești Slavic. Dacă-i așa, mă bucură că-mi urmărești blogul. Numai bine în Switzerland! Dacă greșesc, îmi pare rău. :D :) Oricum îți mulțumesc că-mi urmărești blogul.

   Delete
 2. :) Ai dreptate !!! Ma bucur ca nu ai uitat de mine. :D
  Aici http://hosgeldi.com tot potzi sa invetzi limbi noi, sunt mai putzine limbi dar germana este.

  ReplyDelete
 3. Înteresant articol, însă linkul "Anonimului" Slavic =) (http://hosgeldi.com) mi-a plăcut mai mult decît http://www.digitaldialects.com/. Voi avea ocupație în timpul vacanței.

  P.S. De luni așteptăm un articol surpriză. Eu personal aștept de la tine, macăr, un micuț articol legat cu sărbătorile de iarnă și atmosfera lor, căci deja Sfintul Nicolae a plecat, iar Crăciunul nu e departe.
  Sărbători fericite tuturor!!! (ô‿ô)

  ReplyDelete
  Replies
  1. http://catalinaionascu.blogspot.com/2014/12/diy-cum-se-face-o-felicitare-de-craciun.html
   ăsta a fost articolul ”surpriză” de săptămâna asta.. nici atmosfera de Crăciun nu lipsește.. btw, în curând plănuiesc să public un articol ”delicios” de Crăciun.. stay tuned! :*

   Delete
 4. Off, cu lucrările astea de laborator și pregătirele pentru examen, am și uitat de acest articol.
  Sorry

  ReplyDelete
 5. Mersi mult. Astăzi am scăpat de toate cu succes

  ReplyDelete