10 dorințe pentru 2015


  Ok, ăsta trebuia să fie un articol ”de vineri”. L-am tot scris, l-am tot șters, l-am tot lungit și l-am tot scurtat, și toate astea ca ulterior să mă enervez și să-l șterg de tot. Încep de la început cu scopul de mă face înțeleasă prin intermediul unui articol cât se poate de concis.

  Am mai jos o listă cu 10 lucruri care mi le propun să le realizez/să se realizeze în 2015. Mi-ar plăcea să aflu și lista voastră.

 1. Să-mi umplu playlistul cu muzică frumoasă, așa cum am făcut în 2014.
 2. Să termin primul an de colegiu cel puțin la fel de bine cum am terminat primul semestru.
 3. Să fiu mai activă în viața socială reală, decât pe facebook.
 4. Să cunosc oameni noi, interesanți.
 5. Să învăț să fiu mai calculată.
 6. Să fiu mai responsabilă.
 7. Să devin mai aventuristă/spontană, sau mai bine zis: să-mi îndeplinesc ”gândurile aventuriste”.
 8. Să am subiecte interesante pentru articolele din blog.
 9. Să devin FLEX finalist (cea mai mare dorință pentru acest an).
 10. Să zic la finele anului, că 2015 a fost mai bun decât 2014, lucru care este cel mai greu de făcut având în vedere că 2014 a fost un an foarte bun pentru mine.

2 comments:

 1. Mi-ar trebui și mie așa o listă, doar că în cazul meu oricum peste o oră voi uita de ea :D
  Și mai apare o altă mică problemă: viața socială activă. În opinia mea asta presupune întîlniri cu colegii sau prietenii, plimbări pe la filme, teatre sau ceva de tipul dat. Însă cînd majoritatea colegilor și prietenilor apropiați sun băieți, viața socială este prezentată, deobicei, dar nu mereu, cu fraza "Davai pațani să ne sabirim și să ne ducem la șașlîcioc, jin, coniac, bla bla bla", și nici-un fel de film, dar de teatru nici vorbă. Și după asta nici nu știi ce-i mai bine: facebook sau viața reală. :)

  Această listă e un lucru bun, și îți urez ca în acest an să nu întîlnești nici un obstacol spre realizarea visurilor tale.

  ReplyDelete
  Replies
  1. În acest caz, îţi doresc să cunoşti în acest an persoane cu interese comune cu ale tale. Mulţumesc mult, baftă şi ţie.

   Delete