3  Azi blogul meu împlinește 3 anișori. Cu această ocazie am primit mai multe felicitări frumoase din partea prietenilor și a cititorilor. Nu pot să nu menționez că cel mai frumos cadou dintotdeauna pentru blogul meu l-am primit ieri, pe 2 ianuarie 2015, din partea unui amic. Vezi AICI cadoul propriu-zis (care pe mine m-a lăsat fără cuvinte), iar aici, aici, aici și aici, articolele despre care se vorbește în filmuleț.

  E al patrulea an consecutiv când public articol pe data de 3 ianuarie. Să aruncăm o privire rapidă în arhiva blogului.

  Cu exact 3 ani în urmă, 03.01.2012, am scris primul articol, numit ”Welcome”. Și acum, revenind la el, mă trec fiorii. :3 Uitasem să atașez în acele rânduri (sau poate nu pricepeam cum) link-urile primelor 2 încercări eșuate de blogging din clasa a V-a și a VI-a :3 Dacă-mi promiteți că o să mă înțelegeți și n-o să râdeți tare, le găsiți aici și aici.

  Un an mai târziu, pe 03.01.2013, a fost marcat primul an de activitate al blogului cu articolul ”Primul anișor de activitate”.

  Cu exact un an în urmă, pe 03.01.2014, a apărut și cel de-al doilea articol care marca încă un an de activitate, numit ”Postat.”.

  Și iată că citești în acest moment rândurile celui de-al patrulea articol, publicat azi - 03.01.2014, care marchează 3 ani de activitate a blogului. Voi - cititorii - sunteți una din principalele mele motivații. Mulțumesc.


No comments:

Post a Comment