10 motive pentru a alege Summit Events la balul de absolvire

  Notă: Reportajul reprezintă realizarea unei sarcini în cadrul proiectului UpGreat, Journalism.
__________________________________________________

 Complexul Summit Events este gazdă a mai multor traininguri business, seminare pentru ONG-uri, workshop-uri, conferințe de presă, sărbători corporative, etc. După ani productivi de activitate, Summit Events se poate bucura deja cu clienți fideli și importanți precum Centrul Tînărului Jurnalist, Moldova-Gaz, Ministerul Mediului, Ministerul Sănătății, Ministerul Finanțelor, Institutul de Politici Publice, etc. Pe lângă evenimente formale, în perioada iunie-iulie, rezervările de top le constituie  petrecerile/evenimentele festive private precum balurile de absolvire. Dacă vă întrebați de ce summit events este locația perfectă pentru balul de absolvire, aflați că:

1. Aveți posibilitatea de a alege între 5 săli disponibile
Complexul Summit Events oferă la dispoziția clienților 5 săli cu capacități diferite, echipate corespunzător, dintre care cea mai solicitată pentru balul de absolvire: Sala Roșie și Sala New York.
2. Personalul e amabil și eficace
Resursele umane planifică, consiliază, personalizează și dirijează organizarea balului, pentru o eiciență maximă și pentru satisfacția de-ași face bine meseria.
3. Vi se pune la dispoziție o gamă largă de servicii: catering, decor, servicii hoteliere, parcare, închiriere a echipamentului tehnic (proiector, flipchart, microfoane, sisteme de sonorizare, etc.).
4. Localizarea este una favorabilă, întrucât complexul este situat chiar în centrul capitalei (str. Tighina 49/3);
5. Procesul de rezervare a sălii este unul simplu și condițiile de achitare negociabile; Deși complexul dispune de o popularitate mare, drept dovadă servind numărul mare de rezervări, procesul de rezervare a unei săli pentru balul de absolvire este unul comod și simplu. Perioada cea mai solicitată pentru balurile de absolvire este sfârșit de iunie - început de iulie.
6. Complexul Summit are ani de experiență în spate, iar calitatea serviciilor oferite de aceștia este demonstrată de clienții fideli menționați anterior.
7. Designul sălilor corespunde celor mai noi trenduri
Chiar de la intrare, clienții sunt întâmpinați de un hol elegant, decorat cu pozele Chișinăului, canapele comode, candelabre și lumânări.
8. Sălile pot găzdui de la 10 la 250 participanți, număr ce depășește potențialul număr de participanți la un bal de absolvire.
9. Sălile sunt dotate cu scene prevăzute pentru mici reprezentații, fără de care nu se poate vorbi de un bal distractiv.
10. Vă puteți ocupa chiar voi de organizare, în cazul în care refuzați să lăsați detaliile cu privire la decor, catering, echipare a sălii pe seama resurselor umane. Acest lucru presupune doar bronarea sălii.

Vezi AICI, AICI și AICI mai multe motive.

No comments:

Post a Comment