INFOTUR ROMÂNIA / GÂNDăcel călătorește - 5 -

În perioada 9-14 iunie am avut ocazia să particip la primul InfoTur (InfoTrip) din viața mea. N-ar fi greșit, dar ar fi prea puțin să zic că a fost o experiență frumoasă. A fost mult mai mult decât atât. În calitate de blogger și elevă la Turism, un InfoTur s-a încadrat perfect în domeniile mele de interes. Nu m-am plictisit niciun minut. Am avut de învățat multe.

Am învățat că vârsta nu are nicio importanță când vine vorba de ridicat niște scări, de dansat sau de glumit. Vorbesc de contrastul parțial 100% transparent dintre mine - cea mai mică participantă, de 17 ani, și cei 3 bătrâneii energici de la Eurolines  - cu vârsta între 65 - 70 ani.

Am învățat că litoralul românesc nu este cu NIMIC mai rău decât celelalte litorale cunoscute de mine. În același context am aflat de ce unele hoteluri de 4* sau chiar 3* arată mai bine decât alte hoteluri de 5*.

Am învățat să renunț la ezitări când vine vorba de cântat sau de dansat, ... să fac poze pe placul tuturor: „de departe” - pentru mofturoșii care pun mai mult accent pe peisaj decât pe fața lor și vicevresa - „de aproape” - penrtu cealaltă categorie de mofturoși, care pune mai mult acent pe fața proprie decât pe peisaj.

Am învățat să-mi monitorizez banii și timpul corect. Am învățat să spun provocărilor mai des DA decât NU.

MULȚUMIM FEDERAȚIEI DE PROMOVARE A TURISMULUI ÎN MOLDOVA (FPTM).

 Vezi în filmulețele ce urmează cum a fost:


PRIMA ZI:


A DOUA ZI:

A TREIA ZI:


A PATRA ZI:

A CINCEA ZI:
A ȘASEA ZI:

No comments:

Post a Comment