GÂNDăcel călătorește - 8 - Cu trenul spre București


 ”12 iulie, ora 05:00, toată lumea iese în fața blocului cu bagajele în mână. Ne așteaptă o zi importantă.”


  Îmi place să călătoresc, îmi plac experiențele noi, dar sure as hell nu-mi plac drumurile lungi în transport. În ultimile 2 postări (vezi aici și aici) am lăsat să se înțeleagă că în zilele de 9 și 11 iulie picioarele mi-au fost ”mijlocul de transport” din Cornești spre Ungheni și respectiv din Ungheni spre Iași. De această dată, însă, pentru următoarele 6 sau 7 ore urma să merg cu trenul din Iași până-n București. 
  TRENUL. Simțeam și groază, și entuziasm, și frică, și curaj. Dar mai mult decât toate la un loc simțeam că mi-e somn. :D Și ce dacă era prima dată pentru mine într-un tren? Era, totuși, ora 05:00. Imediat cum am intrat mi s-a făcut rău, așa că primele 10 minute în tren le-am petrecut căutând WC-ul, în care așa și n-am avut curaj să intru .. pentru că ”legenda spune că .. mai bine nu intri acolo”. 
   Cu un playlist bun și oameni de treabă alături, călătoria mea în tren a trecut pe neobservate. Chiar mi-a plăcut și aș mai repeta. În București am rămas fără baterie la telefon și la aparatul foto, așa că nu am foarte multe poze/materiale video. Chiar și așa, am surprins câteva imagini din Cotroceni și împrejurimile lui. Stay Tuned. Revin curând cu Călătoriile GÂNDăcelului în Transilvania.  


No comments:

Post a Comment