Hunedoara: Castelul Huniazilor, Deva și Țebea, GÂNDăcel călătorește - 12 -16 iulie - ziua somnoroșilor, a animalelor împăiate și a filmului indian. Să le luăm pe rând.

   Micul dejun l-am luat în Pensiunea President din Deva, de altfel același local în care am luat cina seara precedentă. Drumul din Deva spre Țebea (un sătuc de o importanță istorică colosală în care am vizitat Mormântul lui Avram Iancu, Gorunul lui Horea și Cimitirul Eroilor) și înapoi nu se egalează cu nimic la nivel de ”epuizare” întrucât mai mult de jumătate din cei prezenți în autocar dormeau ca niște bebeluși (GÂNDăcel nu face excepție). Vezi AICI dovada. :D 
   Ajunși înapoi în Deva, am vizitat Muzeul civilizației Dacice și Romane în incinta Palatului Magna Curia, unde am fost tentați cel mai mult de expoziția de bază de Științe Naturale ”Trecut și prezent în natura hunedoreană”.
   Punctul culminant al zilei a fost să asistăm la filmările unui film indian la castelul Corvinilor (Huniazilor).  Am și poză neplănuită cu Akshay Kumar la filmările Singh is Blig (vezi în background AICI). 
      ...și desigur filmulețul:   
No comments:

Post a Comment