AdmiralTur Review
 Citește în română      Read in EnglishÎn perioada 22.05 - 30.06 am avut frumoasa ocazie să fiu practicantă la agenția de turism SRL Admiral Tur.

Înainte de a purcede către recenzia propriu-zisă, trebuie de menționat câteva date generale despre agenție.


Date generale:

Adresa: Alexandru cel Bun, 98
Cod poștal: MD2012
Program de lucru: Luni - Vineri, 9:00AM - 7:00PM, Sambata 10:00 - 15:00
Numărul de telefon: 022 844 744
Email: admiral@admiral.md
Website: www.admiral.md
Director: Ivan Garbuz
Experiență: 6 ani (din 2011)Recenzie:

Pe parcursul celor 6 săptămâni mi-am format o impresie pozitivă atât despre activitatea agenției, cât și despre personalul acesteia. La momentul de față SRL AdmiralTur dispune de un efectiv de 15 persoane (exclusiv directorul), autonumindu-se ”realizatoare de visuri”, pe bună dreptate, căci ofertele sale sunt, cu certitudine, din categoria celor mai frumoase vise pe care le poate avea un turist care se respectă. Așadar, AdmiralTur nu este doar o vacanță de calitate, dar de asemenea un mod eficient de a valorifica banul prin prisma facilităților excelente și experienței de neuitat. Echipa AdmiralTur își învață clienții să se relaxeze într-un mod de excepție. Impresiile proaspete, evenimentele luminoase, plajele însorite și vârfurile acoperite de zăpadă sunt doar câteva delicii cu care de poți delecta apelând la serviciile agenției.

Ceea ce face entitatea diferită de agențiile omogene (concurente) de pe piața serviciilor turistice din Republica Moldova, este:
- Dorința de a furniza toate informațiile cele mai actualizate și exacte cu privire la zona de odihnă.
- Cooperare cu cei mai de încredere tur-operatori internaționali.
- Baza informațională este actualizată cu cele mai noi oferte. 
- Personal amabil, receptiv și ușor-adaptabil la orice cerință.

Pentru mai multe detalii, nu ezita să contactezi agenția pe Email, Telefon, Messenger sau direct la oficiu. No comments:

Post a Comment